Giriş Kayıt
Rupert Preston

Rupert Preston


Yapımcı

Rupert Preston, yapımcı. İstila (2010), Kill Command (2016), Hammer of the Gods (2013), Pusher (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 9,009
2015 Aksiyon Yapımcı 4.4 1,647
2014 Komedi Yapımcı 2.5 694
2014 Dram Yapımcı 4.3 8,111
2013 Aksiyon Yapımcı 4.5 7,012

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Yapımcı 6.1 17,138
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.4 59
2012 Korku Yapımcı 4.7 1,462
2012 Suç Yapımcı 5.5 3,886

Felaket Henry
2011 Macera Yapımcı 3.7 1,635

İstila
2010 Dram Yapımcı 6.4 79,732

Ölüm Ağacı
2010 Dram Yapımcı 5.5 5,984

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Yapımcı 5.9 9,166
2009 Dram Yapımcı 5.8 4,465
2009 Suç Yapımcı 7.4 5,195
2009 Komedi Yapımcı 4.6 476

Histeri
2008 Korku Yapımcı 6.0 15,094
2008 Aksiyon Yapımcı 7.1 95,577
2008 Komedi Yapımcı 6.4 771

Kanunsuzlar
2007 Aksiyon Yapımcı 5.8 11,391
2006 Komedi Yapımcı 6.2 3,913

Örgüt
2005 Suç Yapımcı 6.7 11,280
2005 Suç Yapımcı 7.3 10,542

Gizemli Kadın
2004 Dram Yapımcı 6.5 10,079
2004 Aksiyon Yapımcı 7.4 13,665

Süper DJ
2004 Komedi Yapımcı 7.4 16,963

Futbol A.Ş.
2004 Suç Yapımcı 6.9 24,942
2004 Dram Yapımcı 6.9 3,951
2003 Aksiyon 6.4 2,589

Korku X
2003 Gerilim Yapımcı 6.0 5,353
1999 Komedi Yapımcı 7.1 19,729
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017