Giriş Kayıt
Ann Prentiss

Ann Prentiss (70)


Oyuncu

Ann Elizabeth Ragusa, 27 Kasım 1939 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu. California Split (1974), Iki tasrali (1970), Any Wednesday (1966), (1988) Üvey Annem Bir Uzaylı (1988) gibi yapımlarla biliniyor.12 Ocak 2010 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ann Elizabeth Ragusa
Doğum Tarihi: 27 Kasım 1939
Ölüm Tarihi: 12 Ocak 2010
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Ann Gardner | Anne Prentiss
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 49 Komedi Oyuncu 5.2 22,579
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,788
1974 35 Komedi Oyuncu 7.3 4,063

Iki tasrali
1970 31 Komedi Oyuncu 7.1 5,836
1966 27 Komedi Oyuncu 6.1 763
1965 Komedi Oyuncu 8.3 9,117
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,452
Dizi Altyazıları
Westworld (7,019) The Flash (4,586) The 100 (4,479) La casa de papel (4,241) The Expanse (2,970) Legion (2,712) Supernatural (2,360) Krypton (1,911) Colony (1,853) The Big Bang Theory (1,816)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018