Giriş Kayıt
Ann Prentiss

Ann Prentiss (70)


Oyuncu

Ann Elizabeth Ragusa, 27 Kasım 1939 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Üvey Annem Bir Uzaylı (1988) yapımıyla biliniyor.12 Ocak 2010 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ann Elizabeth Ragusa
Doğum Tarihi: 27 Kasım 1939
Ölüm Tarihi: 12 Ocak 2010
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Ann Gardner | Anne Prentiss
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 49 Komedi Oyuncu 5.2 21,668
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,153
1974 35 Komedi Oyuncu 7.3 3,713

Iki tasrali
1970 31 Komedi Oyuncu 7.1 5,836
1965 Komedi Oyuncu 8.3 8,427
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,812
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017