Giriş Kayıt
Ann Prentiss

Ann Prentiss (70)


Oyuncu

Ann Elizabeth Ragusa, 27 Kasım 1939 San Antonio, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Üvey Annem Bir Uzaylı (1988) yapımıyla biliniyor.12 Ocak 2010 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ann Elizabeth Ragusa
Doğum Tarihi: 27 Kasım 1939
Ölüm Tarihi: 12 Ocak 2010
Doğum Yeri: San Antonio, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Ann Gardner | Anne Prentiss
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 49 Komedi Oyuncu 5.2 21,788
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,197
1974 35 Komedi Oyuncu 7.3 3,713

Iki tasrali
1970 31 Komedi Oyuncu 7.1 5,836
1965 Komedi Oyuncu 8.3 8,490
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,843
Film Altyazıları
Gold (2,490) Get Out (1,646) Personal Shopper (1,526) Logan (1,408) Silence (1,265) The Age of Shadows (961) Split (913) La La Land (876) Rings (839) The Fate of the Furious (772)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,877) The Flash (4,260) Into the Badlands (3,141) Gotham (2,174) The Blacklist (1,747) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,400) Game of Thrones (1,377) Vikings (1,374) Billions (1,185)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017