Giriş Kayıt
Carole Prentice

Carole Prentice


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Carole Prentice, yapımcı, yapım yöneticisi. The World Unseen (2007), The Visual Bible: Matthew (1993), (2014) Young Ones (2014), (2014) The Perfect Wave (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 168,901
2014 Aksiyon Yapımcı 5.9 7,609
2014 Macera Yapımcı 4.7 760
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.3 59
2007 Dram Yapımcı 6.8 2,757
1993 Biyografi Yapımcı 7.4 610

Beceriksiz Tanrılar
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 265
1989 Aksiyon Çeşitli 4.9 93
1987 Aksiyon Çeşitli 5.0 3,619
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017