Giriş Kayıt
Michael Preece

Michael Preece


Yönetmen, Oyuncu

Michael Preece, yönetmen, oyuncu. Walker, Texas Ranger (1993), Dallas 1 (1978), The President's Man (2000), Macgyver 1 (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Preece
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj 8.0 21
2000 Aksiyon Yönetmen 4.6 1,359
1998 Aksiyon Yönetmen    

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yönetmen 5.2 22,213
1993 Aksiyon Yönetmen 5.5 13,011
1987 Aksiyon Yönetmen    

Macgyver 1
1985 Aksiyon Yönetmen 7.7 30,883

Flamingo Yolu
1982 Dram Yönetmen 6.8 238

Şahin Tepesi
1981 Dram Yönetmen 6.2 2,597
1979 Komedi Yönetmen 5.4 223

Dallas 1
1978 Dram Yönetmen 7.0 9,598
1978 Komedi Yönetmen 6.5 797
1976 Aksiyon Yönetmen 6.7 4,249

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Çeşitli 6.8 5,289
1974 Western Çeşitli    
1973 Aksiyon Çeşitli 6.3 700
1973 Komedi Çeşitli 7.2 6,119
1973 Suç Yönetmen 6.9 1,454

Kaçış
1972 Aksiyon Çeşitli 7.5 23,594

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Yönetmen 7.3 3,738
1970 Dram Çeşitli 6.3 755
1970 Macera Oyuncu 4.7 270
1957 Dram Çeşitli 7.4 1,804
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018