Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael Preece

Michael Preece


Yönetmen

Michael Preece, yönetmen. Walker, Texas Ranger (1993), Dallas 1 (1978), The President's Man (2000), Macgyver 1 (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Preece
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj 8.0 21
2000 Aksiyon Yönetmen 4.6 1,359
1998 Aksiyon Yönetmen    

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yönetmen 5.1 21,346
1993 Aksiyon Yönetmen 5.4 12,036
1987 Aksiyon Yönetmen    

Macgyver 1
1985 Aksiyon Yönetmen 7.7 28,434

Flamingo Yolu
1982 Dram Yönetmen    

Şahin Tepesi
1981 Dram Yönetmen 6.2 2,343
1979 Komedi Yönetmen 5.4 223

Dallas 1
1978 Dram Yönetmen 7.0 8,783
1978 Komedi Yönetmen 6.5 764

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Çeşitli 6.8 4,501
1974 Western Çeşitli    
1973 Aksiyon Çeşitli 6.3 700
1973 Komedi Çeşitli 7.2 5,774
1973 Suç Yönetmen 6.9 1,429

Kaçış
1972 Aksiyon Çeşitli 7.5 21,298

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Yönetmen 7.3 3,526
1970 Dram Çeşitli 6.3 755
1957 Dram Çeşitli 7.3 1,595
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017