Giriş Kayıt
Michael Preece

Michael Preece


Yönetmen, Oyuncu

Michael Preece, yönetmen, oyuncu. Walker, Texas Ranger (1993), Dallas 1 (1978), The President's Man (2000), Macgyver 1 (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Preece
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj 8.0 21
2000 Aksiyon Yönetmen 4.6 1,359
1998 Aksiyon Yönetmen    

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Yönetmen 5.2 22,068
1993 Aksiyon Yönetmen 5.5 12,835
1987 Aksiyon Yönetmen    

Macgyver 1
1985 Aksiyon Yönetmen 7.7 30,469

Flamingo Yolu
1982 Dram Yönetmen 6.8 238

Şahin Tepesi
1981 Dram Yönetmen 6.2 2,547
1979 Komedi Yönetmen 5.4 223

Dallas 1
1978 Dram Yönetmen 7.0 9,446
1978 Komedi Yönetmen 6.5 797
1976 Aksiyon Yönetmen 6.7 4,249

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Çeşitli 6.8 4,694
1974 Western Çeşitli    
1973 Aksiyon Çeşitli 6.3 700
1973 Komedi Çeşitli 7.2 6,119
1973 Suç Yönetmen 6.9 1,454

Kaçış
1972 Aksiyon Çeşitli 7.5 22,820

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Yönetmen 7.3 3,738
1970 Dram Çeşitli 6.3 755
1970 Macera Oyuncu 4.7 270
1957 Dram Çeşitli 7.4 1,804
Dizi Altyazıları
Vikings (19,264) Black Mirror (6,376) The Flash (5,184) Shameless (4,727) Supernatural (3,609) The Big Bang Theory (3,460) The Blacklist (1,870) Star Trek: Discovery (1,641) The X Files (1,435) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018