Giriş Kayıt
Yvonne Preble

Yvonne Preble


Sesler

Yvonne Preble, sesler. Pijama Partisi Katliamı 2 (1987), Nightfall (1988), (1987) Kötü Ruh 2 (1987), (1992) Mindwarp (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Korku Sesler 5.3 1,646
1992 Aksiyon Sesler 5.2 630
1988 Komedi Sesler 2.8 417
1988 Gizem Sesler 2.4 503

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Sesler 7.8 124,558

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 Komedi Sesler 4.5 2,892
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017