Giriş Kayıt
Yvonne Preble

Yvonne Preble


Sesler

Yvonne Preble, sesler. Slumber Party Massacre II (1987), (1987) Kötü Ruh 2 (1987), (1992) Mindwarp (1992), (1992) Into the Sun (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Korku Sesler 5.2 1,512
1992 Aksiyon Sesler 5.2 630
1988 Komedi Sesler 2.8 417

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Sesler 7.8 118,964
1987 Komedi Sesler 4.4 2,625
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017