Giriş Kayıt
Terence Pratt

Terence Pratt


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Sanat Bölümü

Terence Pratt, kameraman, görüntü yönetmeni, yapımcı, sanat bölümü. Av Peşinde (1991), (1995) Kıyamet Kuşağı (1995), (2012) Ölüme Çeyrek Kala (2012), (1996) Female Perversions (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Terence C. Pratt | Terry Pratt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Görüntü Yönetmeni 8.2 665

Ölüme Çeyrek Kala
2012 Suç Kameraman 6.1 10,001
2010 Gerilim Görüntü Yönetmeni 2.9 266
2010 Gerilim Kameraman 4.0 636

Sınır
2008 Aksiyon Kameraman    
2008 Dram Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
5.7 1,381
2007 Komedi Kameraman 6.1 1,289
2006 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
   
2001 Aile Sanat Bölümü    

60 Saniye
2000 Aksiyon Kameraman 6.5 224,492
2000 Dram Kameraman 2.7 2,464
1997 Dram Kameraman 7.1 22
1996 Dram Kameraman 5.5 2,007

Kıyamet Kuşağı
1995 Aksiyon Kameraman 5.9 11,515
1995 Bilim-Kurgu Kameraman 5.2 338
1995 Aksiyon Kameraman 4.7 272
1995 Dram Kameraman 7.3 3,085
1995 Gerilim Kameraman 3.9 269
1995 Korku Kameraman    

Chayenne Savaşçıları
1994 Aksiyon Kameraman    
1994 Aksiyon Kameraman 5.5 290
1994 Belgesel Kameraman 8.2 1,215

Av Peşinde
1991 Suç Kameraman 6.6 1,722
1987 Suç Görüntü Yönetmeni 8.3 3,118
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017