Giriş Kayıt
Anne Prager

Anne Prager


Oyuncu

Anne Prager, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soğuk Nefes
1990 Aksiyon Çeşitli 5.7 22,373

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Çeşitli 6.5 146,752
1988 Komedi Çeşitli 8.3 29,153
1982 Komedi Oyuncu 7.4 80,133

Altın Göl
1981 Dram Çeşitli 7.7 22,125
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017