Giriş Kayıt
Anne Prager

Anne Prager


Oyuncu

Anne Prager, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soğuk Nefes
1990 Aksiyon Çeşitli 5.8 24,004

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Çeşitli 6.5 158,393
1988 Komedi Çeşitli 8.3 30,628
1982 Komedi Oyuncu 7.4 85,419

Altın Göl
1981 Dram Çeşitli 7.7 23,992
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018