Giriş Kayıt
Anne Prager

Anne Prager


Oyuncu

Anne Prager, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soğuk Nefes
1990 Aksiyon Çeşitli 5.7 22,900

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Çeşitli 6.5 149,312
1988 Komedi Çeşitli 8.3 29,456
1982 Komedi Oyuncu 7.4 81,317

Altın Göl
1981 Dram Çeşitli 7.7 22,537
Dizi Altyazıları
The Flash (9,245) Better Call Saul (7,012) Lucifer (4,135) Fargo (4,044) American Gods (3,780) Gotham (3,704) The 100 (3,217) Twin Peaks (3,211) 12 Monkeys (2,788) Supernatural (2,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017