Giriş Kayıt
Anne Prager

Anne Prager


Oyuncu

Anne Prager, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soğuk Nefes
1990 Aksiyon Çeşitli 5.7 22,799

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Çeşitli 6.5 148,566
1988 Komedi Çeşitli 8.3 29,344
1982 Komedi Oyuncu 7.4 81,021

Altın Göl
1981 Dram Çeşitli 7.7 22,434
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,446) The Blacklist (3,488) Into the Badlands (3,082) Fargo (2,748) The Last Kingdom (2,592) The Flash (2,570) Doctor Who (2,193) Game of Thrones (1,770) The Expanse (1,749) Vikings (1,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017