Giriş Kayıt
Pisut Praesangeam

Pisut Praesangeam


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Pisut Praesangeam, yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Yönetmen 6.0 30
2008 Komedi Yönetmen 7.4 48
2008 Yönetmen    
2006 Aksiyon Yönetmen 4.5 45
2002 Korku Oyuncu 5.1 322
2001 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.1 558
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018