Giriş Kayıt
Pisut Praesangeam

Pisut Praesangeam


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Pisut Praesangeam, yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Yönetmen 6.0 30
2008 Komedi Yönetmen 7.4 48
2008 Yönetmen    
2006 Aksiyon Yönetmen 4.5 45
2002 Korku Oyuncu 5.1 322
2001 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.1 558
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017