Giriş Kayıt
Pisut Praesangeam

Pisut Praesangeam


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Pisut Praesangeam, yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Yönetmen 6.0 30
2008 Komedi Yönetmen 7.4 48
2008 Yönetmen    
2006 Aksiyon Yönetmen 4.5 45
2002 Korku Oyuncu 5.1 322
2001 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.1 558
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,795) Allied (11,954) Moana (7,599) Lion (5,754) Arrival (3,978) Hacksaw Ridge (3,363) Nocturnal Animals (3,090) Assassin's Creed (2,598) Shut In (2,343) Underworld: Blood Wars (2,285)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017