Giriş Kayıt
Sally Powers

Sally Powers


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Sally Powers, oyuncu yönetmeni, casting. Police Squad! (1982), Tatlı Cadı (1964), Hill Street Blues (1981), Jake and the Fatman (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,448
1987 Aksiyon Casting    
1983 Macera Oyuncu Yönetmeni    
1983 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 890
1982 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.5 11,703
1981 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.2 5,553
1974 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,228
1973 Oyuncu Yönetmeni 7.5 532

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.6 12,828
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017