Giriş Kayıt
Sally Powers

Sally Powers


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Sally Powers, oyuncu yönetmeni, casting. Tatlı Cadı (1964), Police Squad! (1982), Hill Street Blues (1981), Jake and the Fatman (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Oyuncu Yönetmeni    
1987 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,448
1987 Aksiyon Casting    
1983 Macera Oyuncu Yönetmeni    
1982 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.5 10,607
1981 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.2 5,249
1974 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,133
1973 Oyuncu Yönetmeni 7.5 532

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.6 12,249
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017