Giriş Kayıt
Leona Powers

Leona Powers (73)


Oyuncu

Leona Powers, 13 Mart 1896 Salida, Colorado, ABD doğumlu oyuncu. As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.07 Ocak 1970 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1896
Ölüm Tarihi: 07 Ocak 1970
Doğum Yeri: Salida, Colorado, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bebekler Vadisi
1967 71 Dram Oyuncu 5.9 5,986
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,568
1955 Suç Oyuncu    
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
1948 Dram Oyuncu 8.1 61
Dizi Altyazıları
Vikings (6,372) Shameless (3,834) Game of Thrones (3,081) Mr. Robot (2,968) Supernatural (2,750) The Big Bang Theory (2,210) Arrow (2,200) Outlander (1,927) Gotham (1,792) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017