Giriş Kayıt
Charles Edwin Powell

Charles Edwin Powell (53)


Oyuncu

Charles Edwin Powell, 05 Nisan 1963 Missouri City, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Fear of the Dark (2003), Lost Junction (2003), The 8th Plague (2006), The Intruder (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1963
Doğum Yeri: Missouri City, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Charles Powell
Takma İsmi: Chas
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 44 Western Oyuncu 4.6 319
2006 43 Aksiyon Oyuncu 4.3 798
2006 43 Dram Oyuncu    
2005 42 Suç Oyuncu    
2005 42 Gerilim Oyuncu 5.1 262
2005 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,324
2004 41 Belgesel Oyuncu 6.9 519
2003 40 Korku Oyuncu 5.4 2,635
2003 40 Dram Oyuncu 5.5 776
2003 40 Dram Oyuncu 5.6 959
2001 38 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 2,234
2001 38 Macera Oyuncu    
2000 37 Dram Oyuncu 5.7 1,504
1999 36 Dram Oyuncu 5.0 636

Gri Baykuş
1999 36 Biyografi Oyuncu 6.0 2,811

ÖldürenTutku
1999 36 Dram Oyuncu 4.9 13,402
1999 36 Komedi Oyuncu    
1999 36 Macera Oyuncu 3.5 1,112
1997 34 Dram Oyuncu 7.0 12,031
1997 34 Macera Oyuncu    
1996 33 Komedi Oyuncu 5.6 306
1995 32 Aksiyon Oyuncu 6.4 20,588
1995 32 Dram Oyuncu    

Chayenne Savaşçıları
1994 31 Aksiyon Oyuncu    

Şeytan 3
1990 27 Korku Oyuncu 6.3 18,561
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017