Giriş Kayıt
Angi O. Poulos

Angi O. Poulos (66)


Oyuncu

Angi O. Poulos, 01 Nisan 1901 Türkiye doğumlu oyuncu. Yağmur Altında (1952) yapımıyla biliniyor.05 Aralık 1967 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Nisan 1901
Ölüm Tarihi: 05 Aralık 1967
Doğum Yeri: Türkiye
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 52 Komedi Oyuncu 6.8 1,175

Yağmur Altında
1952 51 Komedi Oyuncu 8.3 161,626
1951 50 Suç Oyuncu 6.8 760
1950 49 Suç Oyuncu    
1950 49 Suç Oyuncu 6.4 554
1949 48 Dram Oyuncu 6.8 170
1948 47 Müzikal Oyuncu 7.5 6,538
1947 46 Komedi Oyuncu 6.6 558
1946 45 Komedi Oyuncu 6.8 531
1943 42 Komedi Oyuncu 7.3 1,194
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,854) Live by Night (6,466) Hidden Figures (5,535) Rogue One (4,985) Split (4,648) Paterson (3,883) Assassin's Creed (3,842) Patriots Day (3,669) Allied (3,393) Passengers (1,546)
Dizi Altyazıları
Legion (9,152) Arrow (5,436) The 100 (3,401) The Flash (3,321) The Expanse (3,051) Colony (2,427) Designated Survivor (2,311) Vikings (1,888) The Last Kingdom (1,885) The Originals (1,834)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017