Giriş Kayıt
Angi O. Poulos

Angi O. Poulos (66)


Oyuncu

Angi O. Poulos, 01 Nisan 1901 Türkiye doğumlu oyuncu. Yağmur Altında (1952) yapımıyla biliniyor.05 Aralık 1967 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Nisan 1901
Ölüm Tarihi: 05 Aralık 1967
Doğum Yeri: Türkiye
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 52 Komedi Oyuncu 6.8 1,175

Yağmur Altında
1952 51 Komedi Oyuncu 8.3 168,103
1951 50 Suç Oyuncu 6.8 760
1950 49 Suç Oyuncu    
1950 49 Suç Oyuncu 6.4 554
1949 48 Dram Oyuncu 6.8 170
1948 47 Müzikal Oyuncu 7.5 6,826
1947 46 Komedi Oyuncu 6.6 558
1946 45 Komedi Oyuncu 6.8 579
1943 42 Komedi Oyuncu 7.3 1,194
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017