Giriş Kayıt
Tim Potter

Tim Potter


Oyuncu

Tim Potter, oyuncu. (2004) Düşler Ülkesi (2004), (1999) Kurda Tuzak (1999), (2008) Öyle Bir Gündü Ki! (2008), (1997) Vahşi Yaratıklar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçak Prenses
2015 Dram Oyuncu 6.5 6,677

Durgun Hayat
2013 Dram Oyuncu 7.4 4,986
2008 Komedi Oyuncu 6.4 771

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Oyuncu 7.1 23,513

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Oyuncu 7.7 182,877
2003 Biyografi Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.2 178
2002 Suç Oyuncu 6.4 504
2000 Komedi Oyuncu 7.1 899
1999 Dram Oyuncu 6.1 27,400
1999 Dram Oyuncu 6.9 6,464

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Oyuncu 6.3 94,210
1999 Macera Oyuncu    

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Oyuncu 6.4 19,645
1997 Suç Oyuncu 7.6 494
1995 Suç Oyuncu 7.1 3,050
1988 Biyografi Oyuncu 6.6 1,022
1983 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017