Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Oscar Potoker

Oscar Potoker


Müzisyen, Müzisyen

Oscar Potoker, 25 Nisan 1880 Vinnitsa, Rusyan Empire [bugünkü Vinnytsia, Ukraine] doğumlu müzisyen, müzisyen. The Scarlet Empress (1934), Svengali (1931), Smart Money (1931), Alice in Wonderland (1933) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1880
Doğum Yeri: Vinnitsa, Rusyan Empire [bugünkü Vinnytsia, Ukraine]
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1934 54 Dram Müzik 7.7 4,264
1933 53 Macera Müzik 6.5 1,490

Sarışın Venüs
1932 52 Dram Müzik 7.2 3,040
1931 51 Komedi Müzik 5.5 151
1931 51 Suç Müzik 6.9 1,197
1931 51 Dram Müzik 6.9 1,243
1931 51 Romantik Müzik 5.9 386
1930 50 Komedi Müzik 4.4 9
1929 49 Komedi Müzik 7.2 1,400
1927 47 Dram Müzik 7.6 1,380
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017