Giriş Kayıt
Geoff Posner

Geoff Posner


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Geoff Posner, yönetmen, yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi. Little Britain (2003), The Young Ones (1982), Little Britain: Live (2006), Come Fly with Me (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yönetmen 7.7 140
2011 Belgesel Oyuncu    
2010 Komedi Yapımcı 7.5 4,903
2006 Komedi Yönetmen 7.6 598
2005 Belgesel Yönetmen 7.5 824
2003 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 18,194
2001 Komedi Yönetmen 7.1 2,997
1982 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.2 11,110
1964 Müzik Yönetmen
Yapım Yöneticisi
7.1 360
Dizi Altyazıları
Vikings (19,730) Black Mirror (5,474) Supernatural (3,949) The Big Bang Theory (3,536) The Flash (3,326) Shameless (3,166) The Blacklist (1,955) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,815) The X Files (1,579) Knightfall (1,332)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018