Giriş Kayıt
Geoff Posner

Geoff Posner


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Geoff Posner, yönetmen, yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi. Little Britain (2003), The Young Ones (1982), Little Britain: Live (2006), Come Fly with Me (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yönetmen 7.5 101
2011 Belgesel Oyuncu    
2010 Komedi Yapımcı 7.5 4,619
2006 Komedi Yönetmen 7.6 598
2005 Belgesel Yönetmen 7.5 824
2003 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.7 17,110
2001 Komedi Yönetmen 7.0 2,886
1982 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.2 10,752
1964 Müzik Yönetmen
Yapım Yöneticisi
7.1 360
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,882) Allied (13,163) Moana (8,458) Lion (6,287) Assassin's Creed (5,185) Arrival (4,525) Hacksaw Ridge (3,738) Nocturnal Animals (3,450) Shut In (2,481) Underworld: Blood Wars (2,477)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,598) Taboo (10,575) The Expanse (8,099) Legion (6,488) Arrow (6,239) The Big Bang Theory (6,229) Vikings (5,391) The Blacklist (3,647) Suits (3,624) Sherlock (3,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017