Giriş Kayıt
Régis Porte

Régis Porte (64)


Oyuncu

Régis Porte, 04 Şubat 1953 Montier-en-Der, Haute-Marne, Fransa doğumlu oyuncu. Die schönen Wilden von Ibiza (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1953
Doğum Yeri: Montier-en-Der, Haute-Marne, Fransa
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 26 Dram Oyuncu 6.3 309
1979 26 Dram Oyuncu 6.1 197
1979 26 Komedi Oyuncu 6.1 250

Kaçış
1978 25 Komedi Oyuncu 6.3 677
1976 23 Dram Oyuncu 5.5 345
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017