Giriş Kayıt
Jeff Porcaro

Jeff Porcaro (38)


Müzisyen

Jeffrey Thomas Porcaro, 01 Nisan 1954 Hartford, Connecticut, ABD doğumlu müzisyen. Sing (1989), (1988) Beter Böcek (1988), (1968) Maymunlar Cehennemi (1968), (1984) Dune (1984) gibi yapımlarla biliniyor.05 Ağustos 1992 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jeffrey Thomas Porcaro
Doğum Tarihi: 01 Nisan 1954
Ölüm Tarihi: 05 Ağustos 1992
Doğum Yeri: Hartford, Connecticut, ABD
Takma İsmi: Jeffrey
Burcu: Koç
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şehrin Kalbi
1991 37 Suç Müzik 6.9 13,088

Sevimli Hırsız
1991 37 Aksiyon Müzik 5.7 44,979

Genç Ölmek
1991 37 Dram Müzik 5.9 12,320
1990 36 Aksiyon Müzik 6.1 49,567
1989 35 Animasyon Müzik 6.7 28,364
1989 35 Dram Müzik 6.7 548

Beter Böcek
1988 34 Komedi Müzik 7.5 202,077

Mor Yıllar
1985 31 Dram Müzik 7.8 64,100
1984 30 Aksiyon Müzik 6.6 101,357

Alacakaranlık Kuşağı
1983 29 Fantastik Müzik 6.5 27,050

Pink Floyd Duvar
1982 28 Animasyon Müzik 8.0 63,086

Sihirli Dağa Kaçış
1975 21 Fantastik Müzik 6.4 7,332

Vahşi Kahraman
1970 16 Western Müzik 6.9 6,692

Maymunlar Cehennemi
1968 14 Macera Müzik 8.0 141,721
Dizi Altyazıları
Fargo (5,964) Arrow (5,398) American Gods (4,713) The Flash (4,594) The 100 (4,085) 12 Monkeys (3,248) Better Call Saul (3,041) Supernatural (2,736) Game of Thrones (2,677) The Blacklist (2,606)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017