Giriş Kayıt
Jeff Porcaro

Jeff Porcaro (38)


Müzisyen

Jeffrey Thomas Porcaro, 01 Nisan 1954 Hartford, Connecticut, ABD doğumlu müzisyen. Sing (1989), (1988) Beter Böcek (1988), (1968) Maymunlar Cehennemi (1968), (1984) Dune: Çöl Gezegeni (1984) gibi yapımlarla biliniyor.05 Ağustos 1992 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jeffrey Thomas Porcaro
Doğum Tarihi: 01 Nisan 1954
Ölüm Tarihi: 05 Ağustos 1992
Doğum Yeri: Hartford, Connecticut, ABD
Takma İsmi: Jeffrey
Burcu: Koç
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şehrin Kalbi
1991 37 Suç Müzik 6.9 13,532

Sevimli Hırsız
1991 37 Aksiyon Müzik 5.8 46,888

Genç Ölmek
1991 37 Dram Müzik 5.9 12,675
1990 36 Aksiyon Müzik 6.1 51,733
1989 35 Animasyon Müzik 6.7 30,541
1989 35 Dram Müzik 6.7 548

Beter Böcek
1988 34 Komedi Müzik 7.5 216,927

Mor Yıllar
1985 31 Dram Müzik 7.8 68,195

Dune: Çöl Gezegeni
1984 30 Aksiyon Müzik 6.6 106,668

Alacakaranlık Kuşağı
1983 29 Fantastik Müzik 6.5 28,786

Pink Floyd Duvar
1982 28 Animasyon Müzik 8.0 66,944
1978 24 Macera Müzik 3.9 5,203

Sihirli Dağa Kaçış
1975 21 Fantastik Müzik 6.4 7,884

Vahşi Kahraman
1970 16 Western Müzik 6.9 7,109

Maymunlar Cehennemi
1968 14 Macera Müzik 8.0 150,850
Dizi Altyazıları
Westworld (11,862) La casa de papel (2,328) 12 Monkeys (1,962) Into the Badlands (1,651) Legion (1,630) The Expanse (1,452) Fear the Walking Dead (1,126) Colony (1,005) Vikings (966) Cloak & Dagger (843)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018