Giriş Kayıt
Titus Popovici

Titus Popovici (64)


Senarist

Titus Popovici, 16 Mayıs 1930 Oradea, Bihor, Romanya doğumlu senarist. Padurea spânzuratilor (1965), Cu mâinile curate (1972), Atunci i-am condamnat pe toti la moarte (1972), Mircea (1989) gibi yapımlarla biliniyor.30 Kasım 1994 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1930
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 1994
Doğum Yeri: Oradea, Bihor, Romanya
Diğer Bir İsmi: T. Popovici
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elveda Aptallar
2013 Komedi Senarist 5.5 284
1989 59 Aksiyon Senarist 7.7 567
1984 54 Dram Senarist 6.9 102
1981 51 Komedi Senarist 7.6 340
1979 49 Western Senarist    
1978 48 Western Senarist 7.3 352
1976 46 Aksiyon Senarist    
1975 45 Aksiyon Senarist    
1972 42 Aksiyon Senarist 7.9 740
1972 42 Savaş Senarist 8.2 686

Last Crusade
1971 41 Aksiyon Senarist    
1968 38 Dram Senarist 8.0 432
1967 37 Dram Senarist    
1965 35 Dram Senarist 8.5 790
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,455) Dunkirk (4,106) Stronger (3,237) It (2,302) American Made (1,600) Mother! (1,586) Loving Vincent (1,535) Kingsman: The Golden Circle (1,457) Flatliners (712) The Foreigner (698)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,935) Shameless (6,349) Mr. Robot (5,640) Game of Thrones (3,478) Peaky Blinders (2,345) Manhunt: Unabomber (2,299) Lucifer (1,841) Designated Survivor (1,713) Supernatural (1,456) The Big Bang Theory (1,282)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017