Giriş Kayıt
Nikola Popovic

Nikola Popovic (71)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Nikola Popovic, 21 Nisan 1931 Podgorica, Crna Gora, Yugoslavya doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı. Yağmurdan Önce (1994), Kim Şarkı Söylüyor Orada (1980), Neretva Köprüsü (1969), Hey Babu Riba (1985) gibi yapımlarla biliniyor.06 Mart 2003 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1931
Ölüm Tarihi: 06 Mart 2003
Doğum Yeri: Podgorica, Crna Gora, Yugoslavya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yağmurdan Önce
1994 63 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 11,350
1990 59 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 244
1989 58 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 117
1985 54 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 562
1983 52 Savaş Yapım Yöneticisi 6.8 276
1981 50 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 166

Kim Şarkı Söylüyor Orada
1980 49 Macera Yapım Yöneticisi 8.9 10,092

Beşinci Taarruz
1973 42 Dram Yapımcı 6.9 978

Neretva Köprüsü
1969 38 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 2,355
Dizi Altyazıları
Fargo (6,208) Arrow (5,766) American Gods (5,766) The Flash (4,905) The 100 (4,327) 12 Monkeys (3,522) The Blacklist (3,351) Better Call Saul (3,261) Supernatural (3,067) Game of Thrones (2,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017