Giriş Kayıt
Valentin Popescu

Valentin Popescu (62)


Oyuncu

Valentin Popescu, 04 Nisan 1955 Braila, Romanya doğumlu oyuncu. Restul e tacere (2007), Şafak (2010), Possessed (1999), (2002) Hayırsever (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1955
Doğum Yeri: Braila, Romanya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 61 Komedi Oyuncu 7.6 24,380
2015 60 Dram Oyuncu 6.5 37

Şafak
2010 55 Dram Oyuncu 6.7 1,191

Stalin
2010 55 Dram Oyuncu 6.5 382
2009 54 Dram Oyuncu 7.2 40
2007 52 Komedi Oyuncu 8.3 2,331
2006 51 Dram Oyuncu 6.4 51
2006 51 Dram Oyuncu 6.0 358

Dünyanın Son Gününü Böyle Geçirdim
2006 51 Dram Oyuncu 7.3 2,631

İsyan
2006 51 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.1 4,667

Aşk Hastası
2006 51 Dram Oyuncu 7.0 2,426
2005 Belgesel Oyuncu 8.6 599
2005 50 Korku Oyuncu    
2005 50 Dram Oyuncu 7.0 404
2005 50 Dram Oyuncu 6.2 173
2002 47 Aksiyon Oyuncu    

Hayırsever
2002 47 Komedi Oyuncu 8.6 10,286

Possessed
1999 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 655

Doyumsuz ve Ölümcül
1995 40 Korku Oyuncu 3.6 434
1991 36 Aksiyon Oyuncu 7.4 167
1981 26 Komedi Oyuncu 8.1 592
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017