Giriş Kayıt
Stephen A. Pope

Stephen A. Pope (46)


Dublör, Oyuncu

Stephen Andrew Pope, 27 Ocak 1972 Seattle, Washington, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Boardwalk Empire (2010), Kirli Para (2014), The Night Of (2016), Kukla (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Andrew Pope
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1972
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Andrew Pope | Stephen Pope | Steven Pope |
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanda Kıvrılma
2018 46 Macera Dublör 4.2 13,136
2018 Komedi Dublör    

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 45 Biyografi Dublör 6.6 3,928
2017 45 Suç Dublör 7.4 31,132

Son Macera
2017 45 Komedi Dublör 6.6 56,163
2016 44 Komedi Dublör 5.8 5,011

Oyun
2016 44 Macera Dublör 6.6 91,035
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Dram Dublör 7.8 18,204

Aşka Özgürlük
2015 43 Biyografi Dublör 6.5 9,647

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 43 Macera Dublör 6.3 64,391
2015 43 Dram Dublör 6.1 6,257

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.5 54,438

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 43 Aksiyon Dublör 5.5 56,738

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 42 Komedi Dublör 7.7 480,824

Özgürlük Yürüyüşü
2014 42 Biyografi Dublör 7.5 73,485

Kirli Para
2014 42 Suç Dublör 7.1 124,853

Bizi Kötüden Koru
2014 42 Korku Dublör 6.2 60,913

Liseli Polisler 2
2014 42 Aksiyon Dublör 7.0 301,014

Kalbin Direnişi
2014 42 Dram Dublör 8.0 22,308

Nuh: Büyük Tufan
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 219,897

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 108,145
2014 42 Komedi Dublör 5.5 18,939

Belalı Rehine
2013 41 Komedi Dublör 5.8 14,812

Para Avcısı
2013 41 Biyografi Dublör 8.2 950,985

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 41 Macera Dublör 7.3 263,211

Paranoya
2013 41 Dram Dublör 5.7 31,819
2013 41 Biyografi Dublör 6.8 2,006

Sihirbazlar Çetesi
2013 41 Suç Dublör 7.3 523,923

Acı Reçete
2013 41 Suç Dublör 7.1 162,177

İngilizce Hocası
2013 41 Komedi Dublör 5.8 10,185
2013 41 Biyografi Oyuncu    

Sanal Hayatlar
2012 40 Dram Dublör 7.6 67,829

Entrika
2012 40 Dram Dublör 6.6 45,328

Acil Teslimat
2012 40 Aksiyon Dublör 6.5 102,466

Liseli Polisler
2012 40 Aksiyon Dublör 7.2 455,526
2012 Suç Dublör 6.7 1,357

Gerçeğin Peşinde
2012 40 Aksiyon Dublör 6.6 133,809

Tutku Günlükleri
2011 39 Komedi Dublör 6.2 92,300

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Dublör 5.7 73,268

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 39 Suç Dublör 7.5 114,736

Kule Soygunu
2011 39 Aksiyon Dublör 6.2 119,651

Senden Önce
2011 39 Komedi Dublör 6.1 65,156

Babamın Penguenleri
2011 39 Komedi Dublör 6.0 75,868

Şirinler
2011 39 Animasyon Dublör 5.5 74,071

Kukla
2011 39 Dram Dublör 6.7 43,540

Kader Ajanları
2011 39 Romantik Dublör 7.1 218,440

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 39 Macera Dublör 6.9 89,946
2010 Komedi Dublör 8.6 67,948

Aşk Sarhoşu
2010 38 Komedi Dublör 6.7 159,437

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 38 Dram Dublör 6.2 90,531

Fırtına
2010 38 Komedi Dublör 5.4 6,762

Zorlu Görev
2010 38 Komedi Dublör 6.4 156,843

Sihirbazın Çırağı
2010 38 Aksiyon Dublör 6.1 137,649

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 244,080

Çılgın Bir Gece
2010 38 Komedi Dublör 6.3 139,065

Oniki
2010 38 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Suç Dublör 8.6 152,112
2009 37 Macera Dublör 7.7 433,109

Hayalet Sevgililerim
2009 37 Komedi Dublör 5.8 74,184
2009 37 Komedi Dublör 6.1 13,508

Staten Adası
2009 37 Komedi Dublör 5.9 4,611

Şefkat
2009 37 Suç Dublör 5.5 6,767

Yalanlar Üstüne
2008 36 Aksiyon Dublör 7.1 190,913

Aşkın Müziği
2008 36 Biyografi Dublör 7.0 17,290

Lütfen Başa Sarın
2008 36 Komedi Dublör 6.4 82,797

Eve Hoş Geldin
2008 36 Komedi Dublör 5.4 11,782
2008 Suç Dublör 7.5 6,292

Kayıp Yaşamlar
2007 35 Komedi Dublör 6.4 827

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 35 Komedi Dublör 6.1 17,440

Kesişen Yollar
2007 35 Suç Dublör 6.7 18,884

Kalbini Dinle
2007 35 Dram Dublör 7.5 95,637

Ben Efsaneyim
2007 35 Dram Dublör 7.2 601,885

Gecenin İki Yüzü
2007 35 Suç Dublör 6.9 77,081

Amerikan Gangsteri
2007 35 Biyografi Dublör 7.8 351,342

Manhattan'da sihir
2007 35 Animasyon Dublör 7.1 157,773

Dadım Aşık
2007 35 Komedi Dublör 6.2 52,048
2007 35 Komedi Dublör 5.6 34,092

Muhteşem Münazaracılar
2007 35 Biyografi Dublör 7.6 51,614
2007 35 Dram Dublör 5.8 451

Seni İstiyorum
2007 35 Dram Dublör 7.4 98,554

İçindeki Yabancı
2007 35 Suç Dublör 6.8 53,835

Kirli Sırlar
2006 34 Dram Dublör 6.7 91,778

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 34 Komedi Dublör 5.9 27,088

Köstebek
2006 34 Suç Dublör 8.5 1,006,539

Şeytan Marka Giyer
2006 34 Komedi Dublör 6.9 318,965

Eski Süper Sevgilim
2006 34 Komedi Dublör 5.1 57,381

Fedai
2006 34 Aksiyon Dublör 6.1 44,661

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 34 Aksiyon Dublör 7.3 584,489

Şansa Bak
2006 34 Komedi Dublör 5.4 48,635

Pembe Panter
2006 34 Macera Dublör 5.6 72,274

Kayıp Yasamlar
2006 34 Suç Dublör 5.1 13,602
2006 Suç Dublör 7.8 6,294

Kirli Para
2005 33 Dram Dublör 6.2 38,832
2005 33 Komedi Dublör 6.4 37,379
2005 33 Dram Dublör 7.0 44,808

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 33 Biyografi Dublör 5.2 39,762

Savaş Tanrısı
2005 33 Suç Dublör 7.6 268,206

Dünyalar Savaşı
2005 33 Macera Dublör 6.5 369,014

Sil Baştan
2004 32 Dram Dublör 8.3 772,015

Ekip 49
2004 32 Aksiyon Dublör 6.5 51,111

Büyük Hazine
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 275,131
2004 32 Aksiyon Dublör 4.5 36,153

Paralel Öyküler
2004 32 Dram Dublör    

Berber Dükkanı 2
2004 32 Komedi Dublör 5.7 10,969
2003 31 Komedi Dublör 6.9 173,241

Korkusuz
2003 31 Aksiyon Dublör 5.3 190,408

New York Çeteleri
2002 30 Suç Dublör 7.5 353,111

Kahverengi Şeker
2002 30 Romantik Dublör 6.5 6,045

Ölümsüz Aile
2002 30 Dram Dublör 6.7 19,392

Gizli Ortak
2002 30 Aksiyon Dublör 5.6 42,048

Akıl Oyunları
2001 29 Biyografi Dublör 8.2 719,556
2001 29 Suç Dublör 6.8 227,350

Zor Baba
2000 28 Komedi Dublör 7.0 282,599

Forrester'ı Bulmak
2000 28 Dram Dublör 7.3 77,005

Korkusuz
2000 28 Aksiyon Dublör 5.9 62,943

Yaşamın Kıyısında
1999 27 Komedi Dublör 6.8 56,899
1999 Aksiyon Dublör 7.9 8,061
1999 27 Dram Dublör 7.0 6,253

Aşk Ve Para
1998 26 Komedi Dublör 7.0 76,743
1997 Suç Dublör 8.8 76,721
1993 Suç Dublör 8.6 9,889
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018