Giriş Kayıt
Stephen A. Pope

Stephen A. Pope (45)


Dublör, Oyuncu

Stephen Andrew Pope, 27 Ocak 1972 Seattle, Washington, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Boardwalk Empire (2010), Kirli Para (2014), The Night Of (2016), Kukla (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Andrew Pope
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1972
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Andrew Pope | Stephen Pope | Steven Pope |
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Biyografi Dublör    
2016 44 Komedi Dublör 4.8 751

Oyun
2016 44 Macera Dublör 6.6 63,397
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Dram Dublör 7.9 16,015

Aşka Özgürlük
2015 43 Biyografi Dublör 6.5 7,809

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 43 Macera Dublör 6.3 56,120
2015 43 Dram Dublör 6.1 4,492

Kör Nokta
2015 Suç Dublör 7.6 44,443

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 43 Aksiyon Dublör 5.5 51,196

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 42 Komedi Dublör 7.8 433,048

Özgürlük Yürüyüşü
2014 42 Biyografi Dublör 7.5 66,416

Kirli Para
2014 42 Suç Dublör 7.1 114,332

Bizi Kötüden Koru
2014 42 Korku Dublör 6.2 56,977

Liseli Polisler 2
2014 42 Aksiyon Dublör 7.1 276,330
2014 42 Dram Dublör 8.0 22,308

Nuh: Büyük Tufan
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 207,941

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 102,865
2014 42 Komedi Dublör 5.5 17,593

Belalı Rehine
2013 41 Komedi Dublör 5.8 13,614

Para Avcısı
2013 41 Biyografi Dublör 8.2 850,312

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 41 Macera Dublör 7.3 247,496

Paranoya
2013 41 Dram Dublör 5.7 30,019

Sihirbazlar Çetesi
2013 41 Suç Dublör 7.3 486,314

Acı Reçete
2013 41 Suç Dublör 7.1 153,544

İngilizce Hocası
2013 41 Komedi Dublör 5.8 9,637
2013 41 Biyografi Oyuncu    
2013 41 Dram Dublör 6.8 1,732

Sanal Hayatlar
2012 40 Dram Dublör 7.6 64,055

Entrika
2012 40 Dram Dublör 6.6 42,999

Acil Teslimat
2012 40 Aksiyon Dublör 6.5 98,094

Liseli Polisler
2012 40 Aksiyon Dublör 7.2 427,640
2012 Suç Dublör 6.7 1,357

Gerçeğin Peşinde
2012 40 Aksiyon Dublör 6.6 128,430

Tutku Günlükleri
2011 39 Komedi Dublör 6.2 88,886

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Dublör 5.7 69,522

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 39 Suç Dublör 7.5 103,171

Kule Soygunu
2011 39 Aksiyon Dublör 6.2 113,818

Senden Önce
2011 39 Komedi Dublör 6.1 61,483

Babamın Penguenleri
2011 39 Komedi Dublör 6.0 70,670

Şirinler
2011 39 Animasyon Dublör 5.5 69,270

Kukla
2011 39 Dram Dublör 6.7 41,478

Kader Ajanları
2011 39 Romantik Dublör 7.1 207,086

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 39 Macera Dublör 6.9 85,229
2010 Komedi Dublör 8.6 62,686

Aşk Sarhoşu
2010 38 Komedi Dublör 6.7 150,018

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 38 Dram Dublör 6.3 86,665

Fırtına
2010 38 Komedi Dublör 5.4 6,382

Zorlu Görev
2010 38 Komedi Dublör 6.4 151,201

Sihirbazın Çırağı
2010 38 Aksiyon Dublör 6.1 129,450

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 231,145

Çılgın Bir Gece
2010 38 Komedi Dublör 6.3 132,055

Oniki
2010 38 Dram Dublör 5.7 10,864
2010 Suç Dublör 8.6 142,718
2009 37 Macera Dublör 7.7 404,994

Hayalet Sevgililerim
2009 37 Komedi Dublör 5.8 70,093
2009 37 Komedi Dublör 6.1 12,882

Staten Adası
2009 37 Komedi Dublör 5.9 4,611

Şefkat
2009 37 Suç Dublör 5.5 6,767

Yalanlar Üstüne
2008 36 Aksiyon Dublör 7.1 180,690

Aşkın Müziği
2008 36 Biyografi Dublör 7.0 16,148

Lütfen Başa Sarın
2008 36 Komedi Dublör 6.4 80,342

Eve Hoş Geldin
2008 36 Komedi Dublör 5.3 11,143
2008 Suç Dublör 7.5 5,855

Kayıp Yaşamlar
2007 35 Komedi Dublör 6.4 827

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 35 Komedi Dublör 6.1 15,586

Kesişen Yollar
2007 35 Suç Dublör 6.7 18,884

Kalbini Dinle
2007 35 Dram Dublör 7.5 90,450

Ben Efsaneyim
2007 35 Dram Dublör 7.2 559,624

Gecenin İki Yüzü
2007 35 Suç Dublör 6.9 74,297

Amerikan Gangsteri
2007 35 Biyografi Dublör 7.8 335,415

Manhattan'da sihir
2007 35 Animasyon Dublör 7.1 148,983

Dadım Aşık
2007 35 Komedi Dublör 6.2 49,861
2007 35 Komedi Dublör 5.6 33,004

Muhteşem Münazaracılar
2007 35 Biyografi Dublör 7.6 49,272
2007 35 Dram Dublör 5.8 451

Seni İstiyorum
2007 35 Dram Dublör 7.4 94,543

İçindeki Yabancı
2007 35 Suç Dublör 6.8 51,890

Kirli Sırlar
2006 34 Dram Dublör 6.7 88,848

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 34 Komedi Dublör 5.9 26,238

Köstebek
2006 34 Suç Dublör 8.5 925,959

Şeytan Marka Giyer
2006 34 Komedi Dublör 6.8 299,657

Eski Süper Sevgilim
2006 34 Komedi Dublör 5.1 54,856

Fedai
2006 34 Aksiyon Dublör 6.1 43,053

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 34 Aksiyon Dublör 7.3 545,986

Şansa Bak
2006 34 Komedi Dublör 5.4 45,868

Pembe Panter
2006 34 Macera Dublör 5.6 68,095

Kayıp Yasamlar
2006 34 Suç Dublör 5.1 13,602
2006 Suç Dublör 7.8 6,078

Kirli Para
2005 33 Dram Dublör 6.2 37,737
2005 33 Komedi Dublör 6.4 35,967
2005 33 Dram Dublör 7.0 42,865

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 33 Biyografi Dublör 5.1 37,311

Savaş Tanrısı
2005 33 Suç Dublör 7.6 256,111

Dünyalar Savaşı
2005 33 Macera Dublör 6.5 348,400

Sil Baştan
2004 32 Dram Dublör 8.3 707,846

Ekip 49
2004 32 Aksiyon Dublör 6.5 49,260

Büyük Hazine
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 262,668
2004 32 Aksiyon Dublör 4.4 34,168

Paralel Öyküler
2004 32 Dram Dublör    

Berber Dükkanı 2
2004 32 Komedi Dublör 5.7 10,415
2003 31 Komedi Dublör 6.9 158,329

Korkusuz
2003 31 Aksiyon Dublör 5.3 181,164

New York Çeteleri
2002 30 Suç Dublör 7.5 328,917

Kahverengi Şeker
2002 30 Romantik Dublör 6.5 6,045

Ölümsüz Aile
2002 30 Dram Dublör 6.7 18,552

Gizli Ortak
2002 30 Aksiyon Dublör 5.6 40,494

Akıl Oyunları
2001 29 Biyografi Dublör 8.2 652,788
2001 29 Suç Dublör 6.8 215,678

Zor Baba
2000 28 Komedi Dublör 7.0 269,103

Forrester'ı Bulmak
2000 28 Dram Dublör 7.3 74,588

Korkusuz
2000 28 Aksiyon Dublör 5.9 60,094

Yaşamın Kıyısında
1999 27 Komedi Dublör 6.8 54,613
1999 Aksiyon Dublör 7.9 7,692
1999 27 Dram Dublör 7.0 6,253

Aşk Ve Para
1998 26 Komedi Dublör 7.0 73,527
1997 Suç Dublör 8.8 70,666
1993 Suç Dublör 8.6 9,120
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017