Giriş Kayıt
Stephen A. Pope

Stephen A. Pope (45)


Dublör, Oyuncu

Stephen Andrew Pope, 27 Ocak 1972 Seattle, Washington, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Boardwalk Empire (2010), Kirli Para (2014), The Night Of (2016), Kukla (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Andrew Pope
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1972
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Andrew Pope | Stephen Pope | Steven Pope |
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Dram Dublör    
2017 45 Biyografi Dublör    
2016 44 Komedi Dublör 5.7 2,742

Oyun
2016 44 Macera Dublör 6.6 72,154
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Dram Dublör 7.9 16,563

Aşka Özgürlük
2015 43 Biyografi Dublör 6.5 8,307

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 43 Macera Dublör 6.3 58,176
2015 43 Dram Dublör 6.1 5,024

Kör Nokta
2015 Suç Dublör 7.6 47,210

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 43 Aksiyon Dublör 5.5 52,685

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 42 Komedi Dublör 7.8 444,121

Özgürlük Yürüyüşü
2014 42 Biyografi Dublör 7.5 68,211

Kirli Para
2014 42 Suç Dublör 7.1 116,957

Bizi Kötüden Koru
2014 42 Korku Dublör 6.2 57,780

Liseli Polisler 2
2014 42 Aksiyon Dublör 7.1 282,318
2014 42 Dram Dublör 8.0 22,308

Nuh: Büyük Tufan
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 210,548

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 104,166
2014 42 Komedi Dublör 5.5 17,830

Belalı Rehine
2013 41 Komedi Dublör 5.8 13,681

Para Avcısı
2013 41 Biyografi Dublör 8.2 872,399

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 41 Macera Dublör 7.3 251,091

Paranoya
2013 41 Dram Dublör 5.7 30,453

Sihirbazlar Çetesi
2013 41 Suç Dublör 7.3 495,388

Acı Reçete
2013 41 Suç Dublör 7.1 155,409

İngilizce Hocası
2013 41 Komedi Dublör 5.8 9,685
2013 41 Biyografi Oyuncu    
2013 41 Dram Dublör 6.8 1,732

Sanal Hayatlar
2012 40 Dram Dublör 7.6 65,016

Entrika
2012 40 Dram Dublör 6.6 43,642

Acil Teslimat
2012 40 Aksiyon Dublör 6.5 99,107

Liseli Polisler
2012 40 Aksiyon Dublör 7.2 434,459
2012 Suç Dublör 6.7 1,357

Gerçeğin Peşinde
2012 40 Aksiyon Dublör 6.6 129,682

Tutku Günlükleri
2011 39 Komedi Dublör 6.2 89,723

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Dublör 5.7 70,184

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 39 Suç Dublör 7.5 105,935

Kule Soygunu
2011 39 Aksiyon Dublör 6.2 115,072

Senden Önce
2011 39 Komedi Dublör 6.1 62,445

Babamın Penguenleri
2011 39 Komedi Dublör 6.0 71,765

Şirinler
2011 39 Animasyon Dublör 5.5 70,532

Kukla
2011 39 Dram Dublör 6.7 42,021

Kader Ajanları
2011 39 Romantik Dublör 7.1 209,473

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 39 Macera Dublör 6.9 86,326
2010 Komedi Dublör 8.6 64,091

Aşk Sarhoşu
2010 38 Komedi Dublör 6.7 152,304

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 38 Dram Dublör 6.2 87,543

Fırtına
2010 38 Komedi Dublör 5.4 6,466

Zorlu Görev
2010 38 Komedi Dublör 6.4 152,467

Sihirbazın Çırağı
2010 38 Aksiyon Dublör 6.1 131,315

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 234,297

Çılgın Bir Gece
2010 38 Komedi Dublör 6.3 133,592

Oniki
2010 38 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Suç Dublör 8.6 144,788
2009 37 Macera Dublör 7.7 411,748

Hayalet Sevgililerim
2009 37 Komedi Dublör 5.8 70,896
2009 37 Komedi Dublör 6.1 13,317

Staten Adası
2009 37 Komedi Dublör 5.9 4,611

Şefkat
2009 37 Suç Dublör 5.5 6,767

Yalanlar Üstüne
2008 36 Aksiyon Dublör 7.1 183,097

Aşkın Müziği
2008 36 Biyografi Dublör 7.0 16,378

Lütfen Başa Sarın
2008 36 Komedi Dublör 6.4 81,998

Eve Hoş Geldin
2008 36 Komedi Dublör 5.3 11,251
2008 Suç Dublör 7.5 5,855

Kayıp Yaşamlar
2007 35 Komedi Dublör 6.4 827

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 35 Komedi Dublör 6.1 15,586

Kesişen Yollar
2007 35 Suç Dublör 6.7 18,884

Kalbini Dinle
2007 35 Dram Dublör 7.5 91,614

Ben Efsaneyim
2007 35 Dram Dublör 7.2 569,012

Gecenin İki Yüzü
2007 35 Suç Dublör 6.9 74,994

Amerikan Gangsteri
2007 35 Biyografi Dublör 7.8 339,172

Manhattan'da sihir
2007 35 Animasyon Dublör 7.1 151,072

Dadım Aşık
2007 35 Komedi Dublör 6.2 50,409
2007 35 Komedi Dublör 5.6 33,004

Muhteşem Münazaracılar
2007 35 Biyografi Dublör 7.6 49,639
2007 35 Dram Dublör 5.8 451

Seni İstiyorum
2007 35 Dram Dublör 7.4 95,513

İçindeki Yabancı
2007 35 Suç Dublör 6.8 52,381

Kirli Sırlar
2006 34 Dram Dublör 6.7 89,507

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 34 Komedi Dublör 5.9 26,889

Köstebek
2006 34 Suç Dublör 8.5 943,517

Şeytan Marka Giyer
2006 34 Komedi Dublör 6.8 303,643

Eski Süper Sevgilim
2006 34 Komedi Dublör 5.1 55,563

Fedai
2006 34 Aksiyon Dublör 6.1 43,481

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 34 Aksiyon Dublör 7.3 558,510

Şansa Bak
2006 34 Komedi Dublör 5.4 46,527

Pembe Panter
2006 34 Macera Dublör 5.6 69,060

Kayıp Yasamlar
2006 34 Suç Dublör 5.1 13,602
2006 Suç Dublör 7.8 6,124

Kirli Para
2005 33 Dram Dublör 6.2 37,737
2005 33 Komedi Dublör 6.4 36,284
2005 33 Dram Dublör 7.0 43,280

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 33 Biyografi Dublör 5.1 37,889

Savaş Tanrısı
2005 33 Suç Dublör 7.6 258,760

Dünyalar Savaşı
2005 33 Macera Dublör 6.5 353,033

Sil Baştan
2004 32 Dram Dublör 8.3 721,584

Ekip 49
2004 32 Aksiyon Dublör 6.5 49,260

Büyük Hazine
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 265,488
2004 32 Aksiyon Dublör 4.4 34,639

Paralel Öyküler
2004 32 Dram Dublör    

Berber Dükkanı 2
2004 32 Komedi Dublör 5.7 10,969
2003 31 Komedi Dublör 6.9 160,005

Korkusuz
2003 31 Aksiyon Dublör 5.3 183,256

New York Çeteleri
2002 30 Suç Dublör 7.5 334,162

Kahverengi Şeker
2002 30 Romantik Dublör 6.5 6,045

Ölümsüz Aile
2002 30 Dram Dublör 6.7 18,772

Gizli Ortak
2002 30 Aksiyon Dublör 5.6 40,494

Akıl Oyunları
2001 29 Biyografi Dublör 8.2 666,497
2001 29 Suç Dublör 6.8 218,355

Zor Baba
2000 28 Komedi Dublör 7.0 271,948

Forrester'ı Bulmak
2000 28 Dram Dublör 7.3 75,049

Korkusuz
2000 28 Aksiyon Dublör 5.9 60,749

Yaşamın Kıyısında
1999 27 Komedi Dublör 6.8 55,185
1999 Aksiyon Dublör 7.9 7,785
1999 27 Dram Dublör 7.0 6,253

Aşk Ve Para
1998 26 Komedi Dublör 7.0 74,231
1997 Suç Dublör 8.8 71,912
1993 Suç Dublör 8.6 9,285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017