Giriş Kayıt
Stephen A. Pope

Stephen A. Pope (45)


Dublör, Oyuncu

Stephen Andrew Pope, 27 Ocak 1972 Seattle, Washington, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Boardwalk Empire (2010), Kirli Para (2014), The Night Of (2016), Kukla (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Andrew Pope
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1972
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Andrew Pope | Stephen Pope | Steven Pope |
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Biyografi Dublör    
2016 44 Komedi Dublör 4.9 990

Oyun
2016 44 Macera Dublör 6.6 67,020
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Dram Dublör 7.9 16,255

Aşka Özgürlük
2015 43 Biyografi Dublör 6.5 7,991

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 43 Macera Dublör 6.3 57,007
2015 43 Dram Dublör 6.1 4,695

Kör Nokta
2015 Suç Dublör 7.6 45,449

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 43 Aksiyon Dublör 5.5 51,644

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 42 Komedi Dublör 7.8 437,396

Özgürlük Yürüyüşü
2014 42 Biyografi Dublör 7.5 67,159

Kirli Para
2014 42 Suç Dublör 7.1 115,407

Bizi Kötüden Koru
2014 42 Korku Dublör 6.2 57,313

Liseli Polisler 2
2014 42 Aksiyon Dublör 7.1 278,573
2014 42 Dram Dublör 8.0 22,308

Nuh: Büyük Tufan
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 209,032

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 103,348
2014 42 Komedi Dublör 5.5 17,830

Belalı Rehine
2013 41 Komedi Dublör 5.8 13,681

Para Avcısı
2013 41 Biyografi Dublör 8.2 858,967

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 41 Macera Dublör 7.3 248,897

Paranoya
2013 41 Dram Dublör 5.7 30,154

Sihirbazlar Çetesi
2013 41 Suç Dublör 7.3 489,908

Acı Reçete
2013 41 Suç Dublör 7.1 154,252

İngilizce Hocası
2013 41 Komedi Dublör 5.8 9,685
2013 41 Biyografi Oyuncu    
2013 41 Dram Dublör 6.8 1,732

Sanal Hayatlar
2012 40 Dram Dublör 7.6 64,459

Entrika
2012 40 Dram Dublör 6.6 43,205

Acil Teslimat
2012 40 Aksiyon Dublör 6.5 98,462

Liseli Polisler
2012 40 Aksiyon Dublör 7.2 430,181
2012 Suç Dublör 6.7 1,357

Gerçeğin Peşinde
2012 40 Aksiyon Dublör 6.6 128,897

Tutku Günlükleri
2011 39 Komedi Dublör 6.2 89,162

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Dublör 5.7 69,754

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 39 Suç Dublör 7.5 104,253

Kule Soygunu
2011 39 Aksiyon Dublör 6.2 114,283

Senden Önce
2011 39 Komedi Dublör 6.1 61,804

Babamın Penguenleri
2011 39 Komedi Dublör 6.0 71,143

Şirinler
2011 39 Animasyon Dublör 5.5 69,909

Kukla
2011 39 Dram Dublör 6.7 41,656

Kader Ajanları
2011 39 Romantik Dublör 7.1 207,974

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 39 Macera Dublör 6.9 85,655
2010 Komedi Dublör 8.6 63,275

Aşk Sarhoşu
2010 38 Komedi Dublör 6.7 150,936

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 38 Dram Dublör 6.2 86,986

Fırtına
2010 38 Komedi Dublör 5.4 6,448

Zorlu Görev
2010 38 Komedi Dublör 6.4 151,650

Sihirbazın Çırağı
2010 38 Aksiyon Dublör 6.1 130,147

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 232,337

Çılgın Bir Gece
2010 38 Komedi Dublör 6.3 132,570

Oniki
2010 38 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Suç Dublör 8.6 143,566
2009 37 Macera Dublör 7.7 407,489

Hayalet Sevgililerim
2009 37 Komedi Dublör 5.8 70,398
2009 37 Komedi Dublör 6.1 12,882

Staten Adası
2009 37 Komedi Dublör 5.9 4,611

Şefkat
2009 37 Suç Dublör 5.5 6,767

Yalanlar Üstüne
2008 36 Aksiyon Dublör 7.1 181,639

Aşkın Müziği
2008 36 Biyografi Dublör 7.0 16,249

Lütfen Başa Sarın
2008 36 Komedi Dublör 6.4 81,585

Eve Hoş Geldin
2008 36 Komedi Dublör 5.3 11,207
2008 Suç Dublör 7.5 5,855

Kayıp Yaşamlar
2007 35 Komedi Dublör 6.4 827

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 35 Komedi Dublör 6.1 15,586

Kesişen Yollar
2007 35 Suç Dublör 6.7 18,884

Kalbini Dinle
2007 35 Dram Dublör 7.5 90,944

Ben Efsaneyim
2007 35 Dram Dublör 7.2 563,096

Gecenin İki Yüzü
2007 35 Suç Dublör 6.9 74,609

Amerikan Gangsteri
2007 35 Biyografi Dublör 7.8 336,800

Manhattan'da sihir
2007 35 Animasyon Dublör 7.1 149,847

Dadım Aşık
2007 35 Komedi Dublör 6.2 50,055
2007 35 Komedi Dublör 5.6 33,004

Muhteşem Münazaracılar
2007 35 Biyografi Dublör 7.6 49,479
2007 35 Dram Dublör 5.8 451

Seni İstiyorum
2007 35 Dram Dublör 7.4 94,944

İçindeki Yabancı
2007 35 Suç Dublör 6.8 52,309

Kirli Sırlar
2006 34 Dram Dublör 6.7 89,120

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 34 Komedi Dublör 5.9 26,238

Köstebek
2006 34 Suç Dublör 8.5 932,762

Şeytan Marka Giyer
2006 34 Komedi Dublör 6.8 301,286

Eski Süper Sevgilim
2006 34 Komedi Dublör 5.1 55,172

Fedai
2006 34 Aksiyon Dublör 6.1 43,249

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 34 Aksiyon Dublör 7.3 549,109

Şansa Bak
2006 34 Komedi Dublör 5.4 46,089

Pembe Panter
2006 34 Macera Dublör 5.6 68,483

Kayıp Yasamlar
2006 34 Suç Dublör 5.1 13,602
2006 Suç Dublör 7.8 6,086

Kirli Para
2005 33 Dram Dublör 6.2 37,737
2005 33 Komedi Dublör 6.4 36,090
2005 33 Dram Dublör 7.0 43,028

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 33 Biyografi Dublör 5.1 37,542

Savaş Tanrısı
2005 33 Suç Dublör 7.6 257,122

Dünyalar Savaşı
2005 33 Macera Dublör 6.5 350,141

Sil Baştan
2004 32 Dram Dublör 8.3 713,001

Ekip 49
2004 32 Aksiyon Dublör 6.5 49,260

Büyük Hazine
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 263,749
2004 32 Aksiyon Dublör 4.4 34,362

Paralel Öyküler
2004 32 Dram Dublör    

Berber Dükkanı 2
2004 32 Komedi Dublör 5.7 10,415
2003 31 Komedi Dublör 6.9 158,968

Korkusuz
2003 31 Aksiyon Dublör 5.3 181,968

New York Çeteleri
2002 30 Suç Dublör 7.5 330,840

Kahverengi Şeker
2002 30 Romantik Dublör 6.5 6,045

Ölümsüz Aile
2002 30 Dram Dublör 6.7 18,628

Gizli Ortak
2002 30 Aksiyon Dublör 5.6 40,494

Akıl Oyunları
2001 29 Biyografi Dublör 8.2 658,031
2001 29 Suç Dublör 6.8 216,688

Zor Baba
2000 28 Komedi Dublör 7.0 270,217

Forrester'ı Bulmak
2000 28 Dram Dublör 7.3 74,806

Korkusuz
2000 28 Aksiyon Dublör 5.9 60,325

Yaşamın Kıyısında
1999 27 Komedi Dublör 6.8 54,830
1999 Aksiyon Dublör 7.9 7,729
1999 27 Dram Dublör 7.0 6,253

Aşk Ve Para
1998 26 Komedi Dublör 7.0 73,823
1997 Suç Dublör 8.8 71,157
1993 Suç Dublör 8.6 9,175
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017