Giriş Kayıt
Stephen A. Pope

Stephen A. Pope (45)


Dublör, Oyuncu

Stephen Andrew Pope, 27 Ocak 1972 Seattle, Washington, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Boardwalk Empire (2010), Kirli Para (2014), The Night Of (2016), Kukla (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Andrew Pope
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1972
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Andrew Pope | Stephen Pope | Steven Pope |
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Dublör    

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 45 Biyografi Dublör 6.4 547
2017 45 Suç Dublör 7.6 9,086
2016 44 Komedi Dublör 5.7 3,838

Oyun
2016 44 Macera Dublör 6.6 82,163
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Dram Dublör 7.9 17,176

Aşka Özgürlük
2015 43 Biyografi Dublör 6.5 8,860

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 43 Macera Dublör 6.3 60,238
2015 43 Dram Dublör 6.1 5,594

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.6 49,311

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 43 Aksiyon Dublör 5.5 54,380

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 42 Komedi Dublör 7.8 457,396

Özgürlük Yürüyüşü
2014 42 Biyografi Dublör 7.5 69,969

Kirli Para
2014 42 Suç Dublör 7.1 120,258

Bizi Kötüden Koru
2014 42 Korku Dublör 6.2 58,939

Liseli Polisler 2
2014 42 Aksiyon Dublör 7.1 289,975
2014 42 Dram Dublör 8.0 22,308

Nuh: Büyük Tufan
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 214,196

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 105,727
2014 42 Komedi Dublör 5.5 18,292

Belalı Rehine
2013 41 Komedi Dublör 5.8 14,169

Para Avcısı
2013 41 Biyografi Dublör 8.2 899,601

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 41 Macera Dublör 7.3 255,750

Paranoya
2013 41 Dram Dublör 5.7 30,961

Sihirbazlar Çetesi
2013 41 Suç Dublör 7.3 507,196

Acı Reçete
2013 41 Suç Dublör 7.1 157,908

İngilizce Hocası
2013 41 Komedi Dublör 5.8 10,137
2013 41 Biyografi Oyuncu    
2013 41 Dram Dublör 6.8 1,732

Sanal Hayatlar
2012 40 Dram Dublör 7.6 66,037

Entrika
2012 40 Dram Dublör 6.6 44,251

Acil Teslimat
2012 40 Aksiyon Dublör 6.5 100,348

Liseli Polisler
2012 40 Aksiyon Dublör 7.2 443,121
2012 Suç Dublör 6.7 1,357

Gerçeğin Peşinde
2012 40 Aksiyon Dublör 6.6 131,186

Tutku Günlükleri
2011 39 Komedi Dublör 6.2 90,688

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Dublör 5.7 71,016

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 39 Suç Dublör 7.5 109,030

Kule Soygunu
2011 39 Aksiyon Dublör 6.2 116,654

Senden Önce
2011 39 Komedi Dublör 6.1 63,553

Babamın Penguenleri
2011 39 Komedi Dublör 6.0 73,207

Şirinler
2011 39 Animasyon Dublör 5.5 72,055

Kukla
2011 39 Dram Dublör 6.7 42,686

Kader Ajanları
2011 39 Romantik Dublör 7.1 212,310

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 39 Macera Dublör 6.9 87,689
2010 Komedi Dublör 8.6 65,891

Aşk Sarhoşu
2010 38 Komedi Dublör 6.7 155,043

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 38 Dram Dublör 6.2 88,679

Fırtına
2010 38 Komedi Dublör 5.4 6,466

Zorlu Görev
2010 38 Komedi Dublör 6.4 154,089

Sihirbazın Çırağı
2010 38 Aksiyon Dublör 6.1 133,710

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 238,016

Çılgın Bir Gece
2010 38 Komedi Dublör 6.3 135,664

Oniki
2010 38 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Suç Dublör 8.6 147,521
2009 37 Macera Dublör 7.7 420,511

Hayalet Sevgililerim
2009 37 Komedi Dublör 5.8 71,984
2009 37 Komedi Dublör 6.1 13,508

Staten Adası
2009 37 Komedi Dublör 5.9 4,611

Şefkat
2009 37 Suç Dublör 5.5 6,767

Yalanlar Üstüne
2008 36 Aksiyon Dublör 7.1 186,000

Aşkın Müziği
2008 36 Biyografi Dublör 7.0 16,732

Lütfen Başa Sarın
2008 36 Komedi Dublör 6.4 82,797

Eve Hoş Geldin
2008 36 Komedi Dublör 5.4 11,406
2008 Suç Dublör 7.5 6,159

Kayıp Yaşamlar
2007 35 Komedi Dublör 6.4 827

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 35 Komedi Dublör 6.1 16,763

Kesişen Yollar
2007 35 Suç Dublör 6.7 18,884

Kalbini Dinle
2007 35 Dram Dublör 7.5 93,149

Ben Efsaneyim
2007 35 Dram Dublör 7.2 581,422

Gecenin İki Yüzü
2007 35 Suç Dublör 6.9 75,800

Amerikan Gangsteri
2007 35 Biyografi Dublör 7.8 343,666

Manhattan'da sihir
2007 35 Animasyon Dublör 7.1 153,470

Dadım Aşık
2007 35 Komedi Dublör 6.2 51,098
2007 35 Komedi Dublör 5.6 33,004

Muhteşem Münazaracılar
2007 35 Biyografi Dublör 7.6 50,355
2007 35 Dram Dublör 5.8 451

Seni İstiyorum
2007 35 Dram Dublör 7.4 96,681

İçindeki Yabancı
2007 35 Suç Dublör 6.8 52,944

Kirli Sırlar
2006 34 Dram Dublör 6.7 90,352

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 34 Komedi Dublör 5.9 27,088

Köstebek
2006 34 Suç Dublör 8.5 965,519

Şeytan Marka Giyer
2006 34 Komedi Dublör 6.8 309,274

Eski Süper Sevgilim
2006 34 Komedi Dublör 5.1 56,139

Fedai
2006 34 Aksiyon Dublör 6.1 43,974

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 34 Aksiyon Dublör 7.3 569,269

Şansa Bak
2006 34 Komedi Dublör 5.4 47,369

Pembe Panter
2006 34 Macera Dublör 5.6 70,259

Kayıp Yasamlar
2006 34 Suç Dublör 5.1 13,602
2006 Suç Dublör 7.8 6,124

Kirli Para
2005 33 Dram Dublör 6.2 37,737
2005 33 Komedi Dublör 6.4 36,695
2005 33 Dram Dublör 7.0 43,746

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 33 Biyografi Dublör 5.1 38,670

Savaş Tanrısı
2005 33 Suç Dublör 7.6 262,245

Dünyalar Savaşı
2005 33 Macera Dublör 6.5 358,944

Sil Baştan
2004 32 Dram Dublör 8.3 738,647

Ekip 49
2004 32 Aksiyon Dublör 6.5 50,350

Büyük Hazine
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 269,060
2004 32 Aksiyon Dublör 4.4 35,166

Paralel Öyküler
2004 32 Dram Dublör    

Berber Dükkanı 2
2004 32 Komedi Dublör 5.7 10,969
2003 31 Komedi Dublör 6.9 162,356

Korkusuz
2003 31 Aksiyon Dublör 5.3 185,801

New York Çeteleri
2002 30 Suç Dublör 7.5 341,385

Kahverengi Şeker
2002 30 Romantik Dublör 6.5 6,045

Ölümsüz Aile
2002 30 Dram Dublör 6.7 19,016

Gizli Ortak
2002 30 Aksiyon Dublör 5.6 41,341

Akıl Oyunları
2001 29 Biyografi Dublör 8.2 684,083
2001 29 Suç Dublör 6.8 221,552

Zor Baba
2000 28 Komedi Dublör 7.0 275,802

Forrester'ı Bulmak
2000 28 Dram Dublör 7.3 75,711

Korkusuz
2000 28 Aksiyon Dublör 5.9 61,644

Yaşamın Kıyısında
1999 27 Komedi Dublör 6.8 55,830
1999 Aksiyon Dublör 7.9 7,883
1999 27 Dram Dublör 7.0 6,253

Aşk Ve Para
1998 26 Komedi Dublör 7.0 75,230
1997 Suç Dublör 8.8 73,708
1993 Suç Dublör 8.6 9,512
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017