Giriş Kayıt
Stephen A. Pope

Stephen A. Pope (46)


Dublör, Oyuncu

Stephen Andrew Pope, 27 Ocak 1972 Seattle, Washington, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Boardwalk Empire (2010), Kirli Para (2014), The Night Of (2016), Kukla (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Andrew Pope
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1972
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Andrew Pope | Stephen Pope | Steven Pope |
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 46 Macera Dublör    
2018 Komedi Dublör    

Çavdar Tarlasındaki Asi
2017 45 Biyografi Dublör 6.5 2,083
2017 45 Suç Dublör 7.4 21,959

Son Macera
2017 45 Komedi Dublör 6.6 48,857
2016 44 Komedi Dublör 5.8 4,488

Oyun
2016 44 Macera Dublör 6.6 86,094
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Dram Dublör 7.8 17,639

Aşka Özgürlük
2015 43 Biyografi Dublör 6.5 9,231

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 43 Macera Dublör 6.3 62,304
2015 43 Dram Dublör 6.1 5,594

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.5 51,795

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 43 Aksiyon Dublör 5.5 55,384

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 42 Komedi Dublör 7.8 467,176

Özgürlük Yürüyüşü
2014 42 Biyografi Dublör 7.5 71,234

Kirli Para
2014 42 Suç Dublör 7.1 122,304

Bizi Kötüden Koru
2014 42 Korku Dublör 6.2 59,684

Liseli Polisler 2
2014 42 Aksiyon Dublör 7.1 294,773
2014 42 Dram Dublör 8.0 22,308

Nuh: Büyük Tufan
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 216,823

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 106,733
2014 42 Komedi Dublör 5.5 18,292

Belalı Rehine
2013 41 Komedi Dublör 5.8 14,199

Para Avcısı
2013 41 Biyografi Dublör 8.2 919,456

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 41 Macera Dublör 7.3 258,983

Paranoya
2013 41 Dram Dublör 5.7 31,356
2013 41 Biyografi Dublör 6.8 2,006

Sihirbazlar Çetesi
2013 41 Suç Dublör 7.3 514,601

Acı Reçete
2013 41 Suç Dublör 7.1 159,720

İngilizce Hocası
2013 41 Komedi Dublör 5.8 10,185
2013 41 Biyografi Oyuncu    

Sanal Hayatlar
2012 40 Dram Dublör 7.6 66,858

Entrika
2012 40 Dram Dublör 6.6 44,765

Acil Teslimat
2012 40 Aksiyon Dublör 6.5 101,321

Liseli Polisler
2012 40 Aksiyon Dublör 7.2 448,456
2012 Suç Dublör 6.7 1,357

Gerçeğin Peşinde
2012 40 Aksiyon Dublör 6.6 132,117

Tutku Günlükleri
2011 39 Komedi Dublör 6.2 91,418

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Dublör 5.7 72,401

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 39 Suç Dublör 7.5 111,213

Kule Soygunu
2011 39 Aksiyon Dublör 6.2 117,768

Senden Önce
2011 39 Komedi Dublör 6.1 64,239

Babamın Penguenleri
2011 39 Komedi Dublör 6.0 74,399

Şirinler
2011 39 Animasyon Dublör 5.5 72,907

Kukla
2011 39 Dram Dublör 6.7 43,155

Kader Ajanları
2011 39 Romantik Dublör 7.1 215,098

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 39 Macera Dublör 6.9 88,593
2010 Komedi Dublör 8.6 66,901

Aşk Sarhoşu
2010 38 Komedi Dublör 6.7 156,981

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 38 Dram Dublör 6.2 89,506

Fırtına
2010 38 Komedi Dublör 5.4 6,610

Zorlu Görev
2010 38 Komedi Dublör 6.4 155,314

Sihirbazın Çırağı
2010 38 Aksiyon Dublör 6.1 135,423

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 240,674

Çılgın Bir Gece
2010 38 Komedi Dublör 6.3 137,211

Oniki
2010 38 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Suç Dublör 8.6 149,496
2009 37 Macera Dublör 7.7 425,817

Hayalet Sevgililerim
2009 37 Komedi Dublör 5.8 73,111
2009 37 Komedi Dublör 6.1 13,508

Staten Adası
2009 37 Komedi Dublör 5.9 4,611

Şefkat
2009 37 Suç Dublör 5.5 6,767

Yalanlar Üstüne
2008 36 Aksiyon Dublör 7.1 187,957

Aşkın Müziği
2008 36 Biyografi Dublör 7.0 16,851

Lütfen Başa Sarın
2008 36 Komedi Dublör 6.4 82,797

Eve Hoş Geldin
2008 36 Komedi Dublör 5.4 11,406
2008 Suç Dublör 7.5 6,159

Kayıp Yaşamlar
2007 35 Komedi Dublör 6.4 827

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 35 Komedi Dublör 6.1 17,344

Kesişen Yollar
2007 35 Suç Dublör 6.7 18,884

Kalbini Dinle
2007 35 Dram Dublör 7.5 94,375

Ben Efsaneyim
2007 35 Dram Dublör 7.2 590,550

Gecenin İki Yüzü
2007 35 Suç Dublör 6.9 76,366

Amerikan Gangsteri
2007 35 Biyografi Dublör 7.8 346,805

Manhattan'da sihir
2007 35 Animasyon Dublör 7.1 155,283

Dadım Aşık
2007 35 Komedi Dublör 6.2 51,298
2007 35 Komedi Dublör 5.6 34,092

Muhteşem Münazaracılar
2007 35 Biyografi Dublör 7.6 50,897
2007 35 Dram Dublör 5.8 451

Seni İstiyorum
2007 35 Dram Dublör 7.4 97,475

İçindeki Yabancı
2007 35 Suç Dublör 6.8 53,189

Kirli Sırlar
2006 34 Dram Dublör 6.7 90,967

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 34 Komedi Dublör 5.9 27,088

Köstebek
2006 34 Suç Dublör 8.5 981,219

Şeytan Marka Giyer
2006 34 Komedi Dublör 6.8 313,189

Eski Süper Sevgilim
2006 34 Komedi Dublör 5.1 56,661

Fedai
2006 34 Aksiyon Dublör 6.1 43,974

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 34 Aksiyon Dublör 7.3 575,956

Şansa Bak
2006 34 Komedi Dublör 5.4 47,908

Pembe Panter
2006 34 Macera Dublör 5.6 71,138

Kayıp Yasamlar
2006 34 Suç Dublör 5.1 13,602
2006 Suç Dublör 7.8 6,208

Kirli Para
2005 33 Dram Dublör 6.2 38,832
2005 33 Komedi Dublör 6.4 36,945
2005 33 Dram Dublör 7.0 44,210

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 33 Biyografi Dublör 5.1 39,166

Savaş Tanrısı
2005 33 Suç Dublör 7.6 264,869

Dünyalar Savaşı
2005 33 Macera Dublör 6.5 362,896

Sil Baştan
2004 32 Dram Dublör 8.3 751,102

Ekip 49
2004 32 Aksiyon Dublör 6.5 50,517

Büyük Hazine
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 271,603
2004 32 Aksiyon Dublör 4.4 35,570

Paralel Öyküler
2004 32 Dram Dublör    

Berber Dükkanı 2
2004 32 Komedi Dublör 5.7 10,969
2003 31 Komedi Dublör 6.9 171,307

Korkusuz
2003 31 Aksiyon Dublör 5.3 187,791

New York Çeteleri
2002 30 Suç Dublör 7.5 346,258

Kahverengi Şeker
2002 30 Romantik Dublör 6.5 6,045

Ölümsüz Aile
2002 30 Dram Dublör 6.7 19,187

Gizli Ortak
2002 30 Aksiyon Dublör 5.6 41,636

Akıl Oyunları
2001 29 Biyografi Dublör 8.2 697,736
2001 29 Suç Dublör 6.8 224,133

Zor Baba
2000 28 Komedi Dublör 7.0 278,635

Forrester'ı Bulmak
2000 28 Dram Dublör 7.3 76,278

Korkusuz
2000 28 Aksiyon Dublör 5.9 62,189

Yaşamın Kıyısında
1999 27 Komedi Dublör 6.8 56,051
1999 Aksiyon Dublör 7.9 7,949
1999 27 Dram Dublör 7.0 6,253

Aşk Ve Para
1998 26 Komedi Dublör 7.0 75,915
1997 Suç Dublör 8.8 74,984
1993 Suç Dublör 8.6 9,670
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018