Giriş Kayıt
Stephen A. Pope

Stephen A. Pope (45)


Dublör, Oyuncu

Stephen Andrew Pope, 27 Ocak 1972 Seattle, Washington, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Boardwalk Empire (2010), Kirli Para (2014), The Night Of (2016), Kukla (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Andrew Pope
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1972
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Stephen Andrew Pope | Stephen Pope | Steven Pope |
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Dublör    
2017 45 Biyografi Dublör 5.9 113
2017 45 Suç Dublör 7.5 4,291
2016 44 Komedi Dublör 5.7 3,368

Oyun
2016 44 Macera Dublör 6.6 78,005
2016 Suç Dublör 8.7 50,350
2016 Dram Dublör 7.9 16,868

Aşka Özgürlük
2015 43 Biyografi Dublör 6.5 8,595

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 43 Macera Dublör 6.3 59,194
2015 43 Dram Dublör 6.1 5,323

Kör Nokta
2015 Aksiyon Dublör 7.6 48,288

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 43 Aksiyon Dublör 5.5 53,535

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 42 Komedi Dublör 7.8 450,569

Özgürlük Yürüyüşü
2014 42 Biyografi Dublör 7.5 69,168

Kirli Para
2014 42 Suç Dublör 7.1 118,632

Bizi Kötüden Koru
2014 42 Korku Dublör 6.2 58,274

Liseli Polisler 2
2014 42 Aksiyon Dublör 7.1 286,162
2014 42 Dram Dublör 8.0 22,308

Nuh: Büyük Tufan
2014 42 Aksiyon Dublör 5.8 212,036

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 42 Aksiyon Dublör 6.2 104,940
2014 42 Komedi Dublör 5.5 18,292

Belalı Rehine
2013 41 Komedi Dublör 5.8 13,980

Para Avcısı
2013 41 Biyografi Dublör 8.2 885,969

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 41 Macera Dublör 7.3 253,432

Paranoya
2013 41 Dram Dublör 5.7 30,708

Sihirbazlar Çetesi
2013 41 Suç Dublör 7.3 501,321

Acı Reçete
2013 41 Suç Dublör 7.1 156,634

İngilizce Hocası
2013 41 Komedi Dublör 5.8 9,991
2013 41 Biyografi Oyuncu    
2013 41 Dram Dublör 6.8 1,732

Sanal Hayatlar
2012 40 Dram Dublör 7.6 65,583

Entrika
2012 40 Dram Dublör 6.6 43,987

Acil Teslimat
2012 40 Aksiyon Dublör 6.5 99,899

Liseli Polisler
2012 40 Aksiyon Dublör 7.2 439,013
2012 Suç Dublör 6.7 1,357

Gerçeğin Peşinde
2012 40 Aksiyon Dublör 6.6 130,351

Tutku Günlükleri
2011 39 Komedi Dublör 6.2 90,259

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Dublör 5.7 70,609

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 39 Suç Dublör 7.5 107,500

Kule Soygunu
2011 39 Aksiyon Dublör 6.2 115,859

Senden Önce
2011 39 Komedi Dublör 6.1 63,040

Babamın Penguenleri
2011 39 Komedi Dublör 6.0 72,390

Şirinler
2011 39 Animasyon Dublör 5.5 71,447

Kukla
2011 39 Dram Dublör 6.7 42,361

Kader Ajanları
2011 39 Romantik Dublör 7.1 210,767

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 39 Macera Dublör 6.9 87,002
2010 Komedi Dublör 8.6 64,940

Aşk Sarhoşu
2010 38 Komedi Dublör 6.7 153,654

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 38 Dram Dublör 6.2 88,114

Fırtına
2010 38 Komedi Dublör 5.4 6,466

Zorlu Görev
2010 38 Komedi Dublör 6.4 153,279

Sihirbazın Çırağı
2010 38 Aksiyon Dublör 6.1 132,575

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 236,210

Çılgın Bir Gece
2010 38 Komedi Dublör 6.3 134,736

Oniki
2010 38 Dram Dublör 5.7 11,013
2010 Suç Dublör 8.6 146,182
2009 37 Macera Dublör 7.7 416,273

Hayalet Sevgililerim
2009 37 Komedi Dublör 5.8 71,463
2009 37 Komedi Dublör 6.1 13,479

Staten Adası
2009 37 Komedi Dublör 5.9 4,611

Şefkat
2009 37 Suç Dublör 5.5 6,767

Yalanlar Üstüne
2008 36 Aksiyon Dublör 7.1 184,397

Aşkın Müziği
2008 36 Biyografi Dublör 7.0 16,538

Lütfen Başa Sarın
2008 36 Komedi Dublör 6.4 82,452

Eve Hoş Geldin
2008 36 Komedi Dublör 5.4 11,322
2008 Suç Dublör 7.5 5,855

Kayıp Yaşamlar
2007 35 Komedi Dublör 6.4 827

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 35 Komedi Dublör 6.1 16,083

Kesişen Yollar
2007 35 Suç Dublör 6.7 18,884

Kalbini Dinle
2007 35 Dram Dublör 7.5 92,368

Ben Efsaneyim
2007 35 Dram Dublör 7.2 575,132

Gecenin İki Yüzü
2007 35 Suç Dublör 6.9 75,425

Amerikan Gangsteri
2007 35 Biyografi Dublör 7.8 341,363

Manhattan'da sihir
2007 35 Animasyon Dublör 7.1 152,327

Dadım Aşık
2007 35 Komedi Dublör 6.2 50,817
2007 35 Komedi Dublör 5.6 33,004

Muhteşem Münazaracılar
2007 35 Biyografi Dublör 7.6 49,639
2007 35 Dram Dublör 5.8 451

Seni İstiyorum
2007 35 Dram Dublör 7.4 96,086

İçindeki Yabancı
2007 35 Suç Dublör 6.8 52,381

Kirli Sırlar
2006 34 Dram Dublör 6.7 89,908

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 34 Komedi Dublör 5.9 27,088

Köstebek
2006 34 Suç Dublör 8.5 954,629

Şeytan Marka Giyer
2006 34 Komedi Dublör 6.8 306,255

Eski Süper Sevgilim
2006 34 Komedi Dublör 5.1 55,883

Fedai
2006 34 Aksiyon Dublör 6.1 43,741

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 34 Aksiyon Dublör 7.3 563,582

Şansa Bak
2006 34 Komedi Dublör 5.4 46,960

Pembe Panter
2006 34 Macera Dublör 5.6 69,692

Kayıp Yasamlar
2006 34 Suç Dublör 5.1 13,602
2006 Suç Dublör 7.8 6,124

Kirli Para
2005 33 Dram Dublör 6.2 37,737
2005 33 Komedi Dublör 6.4 36,502
2005 33 Dram Dublör 7.0 43,515

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 33 Biyografi Dublör 5.1 38,283

Savaş Tanrısı
2005 33 Suç Dublör 7.6 260,404

Dünyalar Savaşı
2005 33 Macera Dublör 6.5 355,987

Sil Baştan
2004 32 Dram Dublör 8.3 730,052

Ekip 49
2004 32 Aksiyon Dublör 6.5 49,260

Büyük Hazine
2004 32 Aksiyon Oyuncu 6.9 267,322
2004 32 Aksiyon Dublör 4.4 34,904

Paralel Öyküler
2004 32 Dram Dublör    

Berber Dükkanı 2
2004 32 Komedi Dublör 5.7 10,969
2003 31 Komedi Dublör 6.9 161,172

Korkusuz
2003 31 Aksiyon Dublör 5.3 184,498

New York Çeteleri
2002 30 Suç Dublör 7.5 337,482

Kahverengi Şeker
2002 30 Romantik Dublör 6.5 6,045

Ölümsüz Aile
2002 30 Dram Dublör 6.7 18,891

Gizli Ortak
2002 30 Aksiyon Dublör 5.6 41,114

Akıl Oyunları
2001 29 Biyografi Dublör 8.2 674,943
2001 29 Suç Dublör 6.8 219,858

Zor Baba
2000 28 Komedi Dublör 7.0 273,881

Forrester'ı Bulmak
2000 28 Dram Dublör 7.3 75,371

Korkusuz
2000 28 Aksiyon Dublör 5.9 61,157

Yaşamın Kıyısında
1999 27 Komedi Dublör 6.8 55,507
1999 Aksiyon Dublör 7.9 7,834
1999 27 Dram Dublör 7.0 6,253

Aşk Ve Para
1998 26 Komedi Dublör 7.0 74,705
1997 Suç Dublör 8.8 72,725
1993 Suç Dublör 8.6 9,404
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017