Giriş Kayıt
Peggy Pope

Peggy Pope (88)


Oyuncu

Peggy Pope, 15 Mayıs 1929 Montclair, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. 9'dan 5'e (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1929
Doğum Yeri: Montclair, New Jersey, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 84 Macera Oyuncu 4.2 1,900

Tıkanma
2008 79 Komedi Oyuncu 6.5 28,961
2008 79 Macera Oyuncu 4.2 13,344

Sinifta olay var
1996 67 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,141
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,504

İlk Isırık
1985 56 Komedi Oyuncu 5.5 11,005
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,894
1984 55 Aksiyon Oyuncu 6.7 31,695
1984 Komedi Oyuncu 7.7 7,914

9'dan 5'e
1980 51 Komedi Oyuncu 6.7 22,008

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,210
1977 Komedi Oyuncu 8.2 4,795
1976 47 Dram Oyuncu 5.0 145
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017