Giriş Kayıt
Peggy Pope

Peggy Pope (88)


Oyuncu

Peggy Pope, 15 Mayıs 1929 Montclair, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. 9'dan 5'e (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1929
Doğum Yeri: Montclair, New Jersey, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 84 Macera Oyuncu 4.2 1,809

Tıkanma
2008 79 Komedi Oyuncu 6.5 28,961
2008 79 Macera Oyuncu 4.2 13,344

Sinifta olay var
1996 67 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,801
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,504

İlk Isırık
1985 56 Komedi Oyuncu 5.4 10,495
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,803
1984 55 Aksiyon Oyuncu 6.7 30,517
1984 Komedi Oyuncu 7.6 7,400

9'dan 5'e
1980 51 Komedi Oyuncu 6.7 21,162

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,896
1977 Komedi Oyuncu 8.2 4,622
1976 47 Dram Oyuncu 5.0 145
Film Altyazıları
Gold (2,510) Get Out (1,659) Personal Shopper (1,553) Logan (1,422) Silence (1,300) The Age of Shadows (972) Split (919) La La Land (886) Rings (851) The Fate of the Furious (781)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,925) The Flash (4,367) Into the Badlands (3,169) Gotham (2,219) The Blacklist (1,777) Fargo (1,687) The Last Kingdom (1,406) Vikings (1,393) Game of Thrones (1,388) Billions (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017