Giriş Kayıt
Michael Poole

Michael Poole


Oyuncu

Michael Poole, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,537

Kuzgun
2012 Suç Oyuncu 6.4 75,989
1988 Komedi Oyuncu 6.0 702
1980 Dram Oyuncu    
1973 Gerilim Oyuncu 6.4 3,062
1972 Aksiyon Oyuncu 6.3 148

Beş milyon yıl önce Dünya
1967 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 7,610
1961 Dram Oyuncu 5.0 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017