Giriş Kayıt
Michael Poole

Michael Poole


Oyuncu

Michael Poole, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,537

Kuzgun
2012 Suç Oyuncu 6.4 76,702
1988 Komedi Oyuncu 6.0 702
1980 Dram Oyuncu    
1973 Gerilim Oyuncu 6.4 3,369
1972 Aksiyon Oyuncu 6.3 148

Beş milyon yıl önce Dünya
1967 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 7,741
1961 Dram Oyuncu 5.0 6
Film Altyazıları
The Foreigner (7,779) The Mountain Between Us (5,312) Flatliners (5,061) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,437) Dunkirk (3,296) American Made (2,230) Kingsman: The Golden Circle (1,995) It (1,788) Victoria & Abdul (1,573)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017