Giriş Kayıt
Michael Poole

Michael Poole


Oyuncu

Michael Poole, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,537

Kuzgun
2012 Suç Oyuncu 6.4 74,890
1988 Komedi Oyuncu 6.0 702
1980 Dram Oyuncu    
1973 Gerilim Oyuncu 6.4 3,062
1972 Aksiyon Oyuncu 6.3 148

Beş milyon yıl önce Dünya
1967 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 7,239
1961 Dram Oyuncu 5.0 6
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017