Giriş Kayıt
Michael Poole

Michael Poole


Oyuncu

Michael Poole, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,537

Kuzgun
2012 Suç Oyuncu 6.4 74,679
1988 Komedi Oyuncu 6.0 702
1980 Dram Oyuncu    
1973 Gerilim Oyuncu 6.4 3,062
1972 Aksiyon Oyuncu 6.3 148

Beş milyon yıl önce Dünya
1967 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 7,239
1961 Dram Oyuncu 5.0 6
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,384) Passengers (8,543) Doctor Strange (4,827) Arrival (3,622) Assassin's Creed (2,999) Allied (2,815) Fences (2,759) Hacksaw Ridge (2,296) Moana (1,865) Forushande (1,459)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,586) Legion (8,541) The 100 (8,237) Taboo (7,282) The Big Bang Theory (5,891) Arrow (4,793) Black Sails (3,938) Vikings (3,461) The Expanse (3,420) The Flash (3,373)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017