Giriş Kayıt
Becki Ponting

Becki Ponting


Sesler, Müzisyen

Becki Ponting, sesler, müzisyen. Elizabeth I (2005), Breathe (2017), Daniel Deronda (2002), Öldüren Oyun (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Becki Pontin | Becky Ponting | Beki Ponting
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

En Karanlık Saat
2017 Biyografi Sesler 7.4 104,491
2017 Biyografi Sesler 7.1 11,165

Victoria ve Abdul
2017 Biyografi Sesler 6.8 19,647

Florence
2016 Biyografi Sesler 6.9 40,709
2016 Korku Sesler 5.8 32,286

Son Efsane
2015 Biyografi Sesler 6.5 13,384
2015 Macera Sesler 5.8 53,079

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Sesler 6.0 145,716

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Sesler 6.2 108,953

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Sesler 7.6 85,799
2013 Biyografi Sesler 6.8 2,006

Göster Gününü 2
2013 Aksiyon Sesler 6.6 228,445
2012 Dram Sesler 6.6 80,925

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Sesler 7.5 378,506

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sesler 8.1 650,110
2011 Aksiyon Sesler 6.8 172,260

Kimliksiz
2011 Aksiyon Sesler 6.9 228,142

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Sesler 6.8 119,238
2009 Aksiyon Sesler 7.6 528,915
2009 Dram Sesler 6.7 47,005
2008 Dram Sesler 8.7 30,783

Kefaret
2007 Dram Sesler 7.8 217,802
2006 Komedi Sesler 6.5 684

Altmış Altı
2006 Biyografi Sesler 6.7 2,328
2006 Suç Sesler    
2005 Biyografi Sesler 8.1 5,493

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sesler 7.8 218,761
2004 Gerilim Sesler    
2004 Komedi Sesler 4.6 2,022
2003 Biyografi Sesler    
2003 Dram Sesler 7.7 37
2003 Komedi Sesler 7.9 480
2003 Dram Sesler    
2002 Dram Sesler 7.3 3,636
2002 Macera Sesler    
2002 Aksiyon Sesler 4.4 207
2002 Suç Sesler    

Öldüren Oyun
2002 Korku Sesler 4.9 4,979
2000 Aksiyon Sesler    
2000 Dram Sesler 7.3 150

Gözü Tamamen Kapalı
1999 Dram Sesler 7.4 258,935

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Sesler 6.1 3,691
1998 Komedi Sesler 4.7 144
1997 Komedi Sesler 6.0 961

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 Komedi Müzik 6.6 6,736
1997 Biyografi Sesler 6.9 13,278
1997 Gerilim Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018