Giriş Kayıt
Becki Ponting

Becki Ponting


Sesler, Müzisyen

Becki Ponting, sesler, müzisyen. Öldüren Oyun (2002), Muhammad Ali's Greatest Fight (2013), (1999) Gözü Tamamen Kapalı (1999), (2005) Aşk ve Gurur (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Becki Pontin | Becky Ponting | Beki Ponting
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sesler 6.5 467
2017 Biyografi Sesler 6.9 3,862

Florence
2016 Biyografi Sesler 6.9 36,054
2016 Korku Sesler 5.8 27,747

Son Efsane
2015 Biyografi Sesler 6.5 12,191
2015 Macera Sesler 5.8 49,898

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Sesler 6.0 140,646

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Sesler 6.2 105,727

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Sesler 7.6 82,852

Göster Gününü 2
2013 Aksiyon Sesler 6.6 220,505
2013 Dram Sesler 6.8 1,732
2012 Dram Sesler 6.6 77,300

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Sesler 7.5 365,959

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Sesler 8.1 611,323
2011 Aksiyon Sesler 6.8 166,854

Kimliksiz
2011 Aksiyon Sesler 6.9 222,055

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Sesler 6.8 116,347
2009 Aksiyon Sesler 7.6 512,859
2009 Dram Sesler 6.7 45,882
2008 Dram Sesler 8.7 30,783

Kefaret
2007 Dram Sesler 7.8 207,997
2006 Komedi Sesler 6.5 684

Altmış Altı
2006 Biyografi Sesler 6.7 2,328
2006 Suç Sesler    

Aşk ve Gurur
2005 Dram Sesler 7.8 210,128
2005 Biyografi Sesler    
2004 Gerilim Sesler    
2004 Komedi Sesler 4.6 2,022
2003 Biyografi Sesler    
2003 Dram Sesler 7.7 37
2003 Komedi Sesler 7.9 480
2003 Dram Sesler    
2002 Dram Sesler    
2002 Macera Sesler    
2002 Aksiyon Sesler 4.4 207
2002 Suç Sesler    

Öldüren Oyun
2002 Korku Sesler 4.9 4,979
2000 Aksiyon Sesler    
2000 Dram Sesler 7.3 150

Gözü Tamamen Kapalı
1999 Dram Sesler 7.3 246,907

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Sesler 6.1 3,691
1998 Komedi Sesler 4.7 144

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 Komedi Müzik 6.6 6,736
1997 Biyografi Sesler 6.9 12,957
1997 Gerilim Sesler    
1997 Komedi Sesler 6.0 853
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017