Giriş Kayıt
Alexander Pollock

Alexander Pollock


Oyuncu

Vancouver, British Columbia, Canada, Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Kediler Ve Köpekler (2001), (2002) Noel Baba 2 (2002), (2005) Hayat Okulu (2005), (2000) Böcek Yuvası (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vancouver, British Columbia, Canada
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Alexander Pollack | Alex Pollock | Alexander Pollo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.5 4,628
2003 Aile Oyuncu    

Noel Baba 2
2002 Komedi Oyuncu 5.6 40,578
2002 Dram Oyuncu    

Katil
2001 Aksiyon Oyuncu 5.3 11,328

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Oyuncu 5.1 50,434

Böcek Yuvası
2000 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.1 1,517
1999 Dram Oyuncu 5.9 208
1997 Dram Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 4.5 3,764
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018