Giriş Kayıt
Alexander Pollock

Alexander Pollock


Oyuncu

Vancouver, British Columbia, Canada, Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Kediler Ve Köpekler (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vancouver, British Columbia, Canada
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Alexander Pollack | Alex Pollock | Alexander Pollo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.5 4,628
2003 Aile Oyuncu    

Noel Baba 2
2002 Komedi Oyuncu 5.6 38,687
2002 Dram Oyuncu    

Katil
2001 Aksiyon Oyuncu 5.3 11,328

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Oyuncu 5.1 49,276

Böcek Yuvası
2000 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 5.9 208
1997 Dram Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 4.5 3,764
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017