Giriş Kayıt
Alexander Pollock

Alexander Pollock


Oyuncu

Vancouver, British Columbia, Canada, Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Kediler Ve Köpekler (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Vancouver, British Columbia, Canada
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Alexander Pollack | Alex Pollock | Alexander Pollo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.6 3,697
2003 Aile Oyuncu    

Noel Baba 2
2002 Komedi Oyuncu 5.6 36,729
2002 Dram Oyuncu    

Katil
2001 Aksiyon Oyuncu 5.3 11,328

Kediler Ve Köpekler
2001 Komedi Oyuncu 5.1 47,955

Böcek Yuvası
2000 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 5.9 208
1997 Dram Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 4.5 3,764
Film Altyazıları
Gold (2,477) Get Out (1,638) Personal Shopper (1,517) Logan (1,403) Silence (1,261) The Age of Shadows (955) Split (904) La La Land (871) Rings (836) The Fate of the Furious (768)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,857) The Flash (4,188) Into the Badlands (3,125) Gotham (2,159) The Blacklist (1,724) Fargo (1,674) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,370) Game of Thrones (1,363) Billions (1,181)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017