Giriş Kayıt
Korey Scott Pollard

Korey Scott Pollard (48)


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Sanat Bölümü

Korey Scott Pollard, 17 Ocak 1969 Walla Walla, Washington, ABD doğumlu yönetmen asistanı, oyuncu, sanat bölümü. Lie to Me (2009), Cadılar Bayramı (2007), Life (2007), Çılgın Çocuklar-2 (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ocak 1969
Doğum Yeri: Walla Walla, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Korey Pollard
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 983
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 6,271
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 17,791
2014 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 5,667
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 4,741
2012 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 19,168
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 1,724
2010 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 24,844

Köpek Oteli
2009 40 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 17,186
2009 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 93,416

Cadılar Bayramı
2007 38 Korku Yönetmen Asistanı 6.1 91,695
2007 38 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.1 1,525
2007 Suç Yönetmen Asistanı 8.3 30,083
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 4,491

Doktor House
2004 Dram Yönetmen Asistanı 8.8 327,293
2004 Suç Yönetmen Asistanı 8.7 70,214

Hip-hop Dansçıları
2004 35 Komedi Yönetmen Asistanı 3.5 23,769

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 34 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 134,666

Aşka Veda
2003 34 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 34,151

Pancho Villa
2003 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.6 2,586

Çılgın Çocuklar-2
2002 33 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 47,529
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 52,527

Korkunç Bir Film 2
2001 32 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 124,929
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 15,035

Yakın Tehlike
2000 31 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 46,875

Kanıt Peşinde
2000 Suç Yönetmen Asistanı 7.7 68,722
1999 30 Suç Çeşitli 6.4 1,210
1999 30 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 11,375

Taşralılar
1999 30 Komedi Çeşitli 5.3 10,566
1998 29 Dram Çeşitli    
1998 29 Suç Çeşitli    

Garip Bir çift II
1998 29 Macera Çeşitli 6.4 7,349

Kumpas
1997 28 Aksiyon Çeşitli 5.5 4,922

Haberci
1997 28 Aksiyon Oyuncu 6.0 58,539

İftiranın Bedeli
1996 27 Aksiyon Çeşitli 5.3 15,602

Göze Göz
1996 27 Suç Çeşitli 6.1 10,465

Su Dünyası
1995 26 Aksiyon Çeşitli 6.1 150,401
1992 23 Gizem Sanat Bölümü 6.6 1,973

İki Erkek Bir Kadın
1989 20 Dram Sanat Bölümü 6.8 18,374

Benimle Kal
1986 17 Macera Oyuncu 8.1 289,046
Film Altyazıları
Gold (2,490) Get Out (1,646) Personal Shopper (1,526) Logan (1,408) Silence (1,265) The Age of Shadows (961) Split (913) La La Land (876) Rings (839) The Fate of the Furious (772)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,877) The Flash (4,260) Into the Badlands (3,141) Gotham (2,174) The Blacklist (1,747) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,400) Game of Thrones (1,377) Vikings (1,374) Billions (1,185)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017