Giriş Kayıt
Ekkehart Pollack

Ekkehart Pollack


Görüntü Yönetmeni

Ekkehart Pollack, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Ekkehardt Pollack
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Görüntü Yönetmeni 5.4 10,777
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.9 7

Oyuncu
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 119,003

Kadavra
2008 Suç Görüntü Yönetmeni 6.0 28,076
2006 Görüntü Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017