Giriş Kayıt
Ekkehart Pollack

Ekkehart Pollack


Görüntü Yönetmeni

Ekkehart Pollack, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Ekkehardt Pollack
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Görüntü Yönetmeni 5.4 11,812
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.9 7

Oyuncu
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 121,073

Kadavra
2008 Suç Görüntü Yönetmeni 6.0 28,524
2006 Görüntü Yönetmeni    
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018