Giriş Kayıt
Ken S. Polk

Ken S. Polk


Sesler, Müzisyen, Yapım Yöneticisi

Ken S. Polk, sesler, müzisyen, yapım yöneticisi. Hill Street Blues (1981), Dedektiflik Bürosu (1982), At Middleton (2013), St. Elsewhere (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kenneth Polk | Ken Polk
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Sesler    
2016 Dram Sesler 6.4 1,083
2015 Aile Sesler    
2014 Dram Sesler 8.4 686
2013 Komedi Sesler 6.5 6,065
2012 Dram Müzik
Sesler
6.3 404
2011 Aile Sesler    
2009 Animasyon Sesler 6.1 5,515
2008 Dram Sesler 4.6 325
2008 Dram Sesler
Yapım Yöneticisi
Müzik
6.3 136
2007 Komedi Sesler 7.5 440,005

Gerçek Sevgili
2007 Komedi Sesler 7.4 122,579
2007 Macera Sesler 5.3 3,403
2007 Suç Sesler 5.8 5,573

İyi Geceler
2007 Komedi Sesler 5.9 7,575

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Sesler 7.4 4,998

Tetikçi
2006 Aksiyon Sesler 7.0 208,662

Tepenin Gözleri
2006 Korku Sesler 6.4 139,287
2006 Komedi Sesler 5.8 757

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Sesler 7.5 15,832

Kayıp Şehir
2005 Dram Sesler 6.7 8,462
2005 Aksiyon Sesler    
2005 Dram Sesler    
2004 Dram Sesler 6.5 3,824

Herkes Onun Peşinde
2003 Komedi Sesler 5.1 16,788

Hayalet Gemi
2002 Korku Sesler 5.5 80,658

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Sesler 5.5 6,060

İyi Bir Kız
2002 Komedi Sesler 6.5 39,627

Yüzleşme
2000 Aksiyon Sesler 5.1 28,666

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Sesler 6.7 95,533

Yedek Oyuncular
2000 Komedi Sesler 6.5 51,052
2000 Aksiyon Sesler 2.4 68,234

Mavi Korku
1999 Aksiyon Sesler 5.8 106,048
1999 Komedi Sesler 5.6 1,671

Asker
1998 Aksiyon Sesler 6.0 46,313
1998 Komedi Sesler 5.0 7,212

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Sesler 6.6 135,187
1998 Gerilim Sesler 5.3 2,541

Çılgın Şehir
1997 Dram Sesler 6.2 16,688

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Sesler 5.7 5,352

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Sesler 6.8 49,112
1996 Dram Sesler 6.4 1,297

Daha Hınzır İki Adam
1995 Komedi Sesler 6.6 20,738

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Sesler 8.2 471,180

Yedi
1995 Suç Sesler 8.6 1,137,753

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Sesler 5.4 38,279
1995 Komedi Sesler 7.0 7,633
1995 Komedi Sesler 6.7 5,592

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 204,300

Küçük Prenses
1995 Dram Sesler 7.7 26,994
1995 Komedi Sesler 6.4 1,469
1995 Aksiyon Sesler 4.0 2,463

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Sesler 7.2 47,725

Ölümsüz Aşk
1994 Aksiyon Sesler 7.6 145,159
1994 Suç Sesler 6.6 2,635

Benimle Uyu
1994 Romantik Sesler 5.7 2,168

Haylaz Maymun
1994 Macera Sesler 5.2 5,064

Kutudaki Helen
1993 Dram Sesler 4.6 10,102
1993 Korku Sesler 6.1 1,450
1993 Suç Sesler 6.6 1,528
1993 Dram Sesler 5.8 1,589
1993 Komedi Sesler    
1993 Dram Sesler 5.6 1,962

Şeker Adamın Laneti
1992 Korku Sesler 6.6 54,208

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Sesler 5.6 2,602

Gizli Görev
1992 Aksiyon Sesler 6.9 6,698
1991 Dram Sesler 6.4 4,132
1991 Komedi Sesler 5.5 1,600
1990 Dram Sesler    
1990 Dram Sesler 7.1 817
1990 Aksiyon Sesler 5.6 2,434

Cadılar Bayramı 5: Michael Myers'ın İntikamı
1989 Korku Sesler 5.2 25,427
1988 Komedi Sesler 7.7 5,768
1988 Dram Sesler 7.3 15,859
1988 Komedi Sesler 4.9 3,250
1988 Komedi Sesler 6.1 386

Ölüler
1987 Dram Sesler 7.4 5,572

Dokunulmazlar
1987 Suç Sesler 7.9 234,684
1987 Macera Sesler 5.0 1,109
1987 Komedi Sesler 5.9 4,421
1987 Aksiyon Sesler 5.2 447
1986 Dram Sesler    
1983 Korku Sesler 5.0 1,446

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Sesler 7.3 5,558
1982 Dram Sesler 7.9 2,691
1981 Macera Sesler 5.7 773
1981 Suç Sesler 6.8 2,328
1981 Korku Sesler 6.3 6,882
1981 Dram Sesler 8.1 5,502
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017