Giriş Kayıt
Vic Polizos

Vic Polizos (69)


Oyuncu

Vic Polizos, 12 Ağustos 1947 doğumlu oyuncu. Mezarlık Devriyesi (1990), (1985) Prizzi's Honor (1985), (1997) 187 (1997), (1986) Night of the Creeps (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1947
Diğer Bir İsmi: Vic Ploizis | Victor Polizos
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 68 Komedi Oyuncu 6.2 25
2015 68 Komedi Oyuncu 6.7 4,567
2012 65 Komedi Oyuncu 6.9 241

Arıza Pete
2011 64 Komedi Oyuncu    
2009 62 Komedi Oyuncu 4.4 58

En Süper Kahraman
2008 61 Aksiyon Oyuncu 4.5 53,984
2007 60 Komedi Oyuncu 6.1 312
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 48,867
2004 Komedi Oyuncu 8.4 36,442
1999 52 Aile Oyuncu 6.7 4,045

Okulda
1999 52 Dram Oyuncu 6.0 3,134

187
1997 50 Dram Oyuncu 6.7 18,637

Silici
1996 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 87,456
1995 48 Dram Oyuncu 6.7 327
1995 48 Dram Oyuncu    
1995 48 Biyografi Oyuncu 7.2 803

Et Ve Kemik
1993 46 Dram Oyuncu 6.2 4,117
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,645
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,298

Mezarlık Devriyesi
1990 43 Korku Oyuncu 4.8 7,179

Harlem Geceleri
1989 42 Komedi Oyuncu 5.9 15,023
1989 42 Suç Oyuncu    
1986 39 Komedi Oyuncu 6.8 15,096

Çocuğun Çığlığı
1986 39 Gerilim Oyuncu 6.5 69
1985 38 Komedi Oyuncu 6.8 18,761
1985 38 Dram Oyuncu 6.8 8,569
1984 Komedi Oyuncu 6.5 7,717
1984 37 Korku Oyuncu 5.5 7,692
1984 37 Komedi Oyuncu 6.9 15,388
1982 Dram Oyuncu 7.9 2,572
1980 33 Suç Oyuncu 7.1 12,341
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017