Giriş Kayıt
Vic Polizos

Vic Polizos (70)


Oyuncu

Vic Polizos, 12 Ağustos 1947 doğumlu oyuncu. Mezarlık Devriyesi (1990), (1985) Prizzi'lerin Onuru (1985), (1997) 187 (1997), (1986) Night of the Creeps (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1947
Diğer Bir İsmi: Vic Ploizis | Victor Polizos
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 68 Komedi Oyuncu 6.2 25
2015 68 Komedi Oyuncu 6.7 5,236
2012 65 Komedi Oyuncu 6.9 241

Arıza Pete
2011 64 Komedi Oyuncu    
2009 62 Komedi Oyuncu 4.4 58

En Süper Kahraman
2008 61 Aksiyon Oyuncu 4.5 55,286
2007 60 Komedi Oyuncu 6.1 312
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 49,590
2004 Komedi Oyuncu 8.4 37,611
1999 52 Aile Oyuncu 6.7 4,045

Okulda
1999 52 Dram Oyuncu 6.0 3,134

187
1997 50 Dram Oyuncu 6.7 18,637

Silici
1996 49 Aksiyon Oyuncu 6.1 89,822
1995 48 Dram Oyuncu 6.7 327
1995 48 Dram Oyuncu    
1995 48 Biyografi Oyuncu 7.2 803

Et Ve Kemik
1993 46 Dram Oyuncu 6.2 4,117
1993 Suç Oyuncu 6.9 4,866
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,561

Mezarlık Devriyesi
1990 43 Korku Oyuncu 4.8 7,313

Harlem Geceleri
1989 42 Komedi Oyuncu 5.9 15,574
1989 42 Suç Oyuncu    
1986 39 Komedi Oyuncu 6.8 15,096

Çocuğun Çığlığı
1986 39 Gerilim Oyuncu 6.5 69

Prizzi'lerin Onuru
1985 38 Komedi Oyuncu 6.8 18,761
1985 38 Dram Oyuncu 6.8 8,845
1984 Komedi Oyuncu 6.5 8,142
1984 37 Korku Oyuncu 5.5 8,195
1984 37 Komedi Oyuncu 6.9 15,388
1982 Dram Oyuncu 7.9 2,678
1980 33 Suç Oyuncu 7.1 12,793
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017