Giriş Kayıt
Laurent Poitrenaux

Laurent Poitrenaux


Oyuncu

Laurent Poitrenaux, oyuncu. La chambre bleue (2014), Victoria (2016), (2012) Sarayın Tadları (2012), (2012) Renoir (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Laurent Poitreneaux
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.5 1,523
2016 Komedi Oyuncu 4.3 63
2015 Oyuncu 5.7 29
2015 Komedi Oyuncu 6.8 1,003
2014 Oyuncu 6.3 2,317
2014 Komedi Oyuncu 5.8 329
2013 Dram Oyuncu 5.7 249
2013 Komedi Oyuncu 5.9 1,025

Sarayın Tadları
2012 Biyografi Oyuncu 6.4 4,377
2012 Dram Oyuncu 5.1 115
2012 Dram Oyuncu 6.6 4,238
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 6.1 280
2000 Dram Oyuncu 6.8 378
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017