Giriş Kayıt
Massimo Poggio

Massimo Poggio (46)


Oyuncu

Massimo Poggio, 09 Nisan 1970 Alessandria, Piedmont, İtalya doğumlu oyuncu. Karşı Pencere (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Nisan 1970
Doğum Yeri: Alessandria, Piedmont, İtalya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 46 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.3 43
2009 39 Dram Oyuncu 6.6 1,785
2008 38 Dram Oyuncu 6.1 98
2007 37 Dram Oyuncu    
2007 37 Suç Oyuncu    

Kutsal Yürek
2005 35 Dram Oyuncu 6.5 1,535

Karşı Pencere
2003 33 Dram Oyuncu 7.4 9,091
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017