Giriş Kayıt
Amos Poe

Amos Poe


Senarist, Oyuncu

Amos Poe, senarist, oyuncu. Kanlı Hafta Sonu (1995) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 7.2 46
2010 Belgesel Oyuncu 7.0 587
2008 Belgesel Çeşitli 7.2 777
2008 Dram Senarist
Yapımcı
6.5 2,559
2007 Belgesel 7.3 579

Paranın Peşinde
2002 Dram Sesler 4.9 1,558

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Taşıma Bölümü 6.5 23,162

Gönüllü Rehine
1999 Suç Taşıma Bölümü    

Kanlı Hafta Sonu
1995 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
   
1988 Dram Senarist 6.5 1,520
1981 Biyografi Oyuncu
7.2 810
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017