Giriş Kayıt
Eyal Podell

Eyal Podell (42)


Oyuncu, Senarist

Eyal Podell, 11 Kasım 1975 Tel Aviv, İsrail doğumlu oyuncu, senarist. Pizza My Heart (2005), (1999) Mavi Korku (1999), (2001) Düşman Hattında (2001), (2009) Defying Gravity (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1975
Doğum Yeri: Tel Aviv, İsrail
Burcu: Akrep
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arabalar 3
2017 42 Animasyon Senarist 6.8 43,970
2014 Suç Oyuncu 6.8 10,798
2013 Dram Oyuncu 7.8 2,611
2012 37 Biyografi Oyuncu 4.1 3,683
2012 37 Komedi Oyuncu 5.7 437
2009 Dram Oyuncu 7.3 8,825
2006 31 Aksiyon Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 6.9 3,408
2005 Dram Oyuncu 6.8 2,961
2005 30 Aile Oyuncu 6.1 865
2005 30 Aksiyon Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 7.5 11,173

Aşk Kural Tanımaz
2002 27 Dram Oyuncu 6.9 3,099
2002 27 Aksiyon Oyuncu 4.2 383

Düşman Hattında
2001 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 92,192
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 158,490

Büyük Kaos
2000 25 Aksiyon Oyuncu 4.8 337

Köstebek
1999 24 Biyografi Oyuncu 7.9 144,212

Mavi Korku
1999 24 Aksiyon Oyuncu 5.8 109,359
1999 Komedi Oyuncu 6.3 965
1998 Dram Oyuncu 7.1 64,059

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,914
Dizi Altyazıları
Westworld (9,671) La casa de papel (5,643) The Flash (3,394) Legion (2,949) The 100 (1,872) Fear the Walking Dead (1,817) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,399) Lucifer (1,342) The Big Bang Theory (1,335)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018