Giriş Kayıt
Ellen Plummer

Ellen Plummer


Yapımcı, Senarist

Ellen Plummer, yapımcı, senarist. I Hate My Teenage Daughter (2011), (2004) Joey (2004), (2006) The New Adventures Of Old Christine 2 (2006), (2017) Trial & Error (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.8 3,047
2012 Komedi Senarist    
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
5.2 2,362
2009 Komedi Yapımcı    
2008 Komedi Yapımcı 6.1 361

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 10,447
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 38,007

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
8.9 588,264
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,375) Den of Thieves (2,923) Maze Runner: The Death Cure (2,611) Hostiles (2,016) Winchester (1,803) A martfüi rém (1,705) Bleeding Steel (1,599) 12 Strong (1,429) The Commuter (1,312) Submergence (665)
Dizi Altyazıları
Westworld (12,240) La casa de papel (7,764) The Big Bang Theory (3,567) Gotham (3,067) Supernatural (3,043) The Terror (2,811) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,764) Arrow (2,123) Vikings (1,462) The Flash (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018