Giriş Kayıt
Ellen Plummer

Ellen Plummer


Yapımcı, Senarist

Ellen Plummer, yapımcı, senarist. I Hate My Teenage Daughter (2011), (2004) Joey (2004), (2006) The New Adventures Of Old Christine 2 (2006), (2017) Trial & Error (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.8 2,462
2012 Komedi Senarist    
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
5.2 2,362
2009 Komedi Yapımcı    
2008 Komedi Yapımcı 6.1 361

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 10,225
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 37,300

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
8.9 544,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017