Giriş Kayıt
Michael Richard Plowman

Michael Richard Plowman (52)


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Michael Richard Plowman, 20 Temmuz 1965 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, yapımcı. A Lonely Place to Die (2011), Kahramanlar Çağı (2011), Ölüm Avı (2010), Maximum Conviction (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1965
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Michael R. Plowman | Michael Plowman
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 6.7 222
2017 52 Komedi Müzik 6.1 144
2016 51 Animasyon Müzik    
2016 51 Aksiyon Müzik 3.5 689
2016 Dram Müzik 6.5 358
2016 Komedi Müzik 7.1 290
2016 Animasyon Müzik 5.7 75
2016 51 Aksiyon Müzik 4.0 806
2016 51 Komedi Müzik 5.3 810
2016 Komedi Müzik 6.1 693
2016 51 Aksiyon Müzik 4.0 716
2015 50 Animasyon Müzik    
2015 Suç Müzik 4.9 84
2015 50 Aksiyon Müzik 4.5 2,079
2014 Animasyon Müzik 6.6 1,345
2014 49 Komedi Müzik 6.5 93
2014 49 Komedi Müzik    
2014 49 Dram Müzik    
2014 49 Animasyon Müzik 6.2 46
2013 48 Romantik Müzik    
2013 48 Animasyon Müzik    
2013 48 Aksiyon Müzik 5.6 8
2013 48 Komedi Müzik 7.4 27
2013 48 Aksiyon Müzik 4.6 2,113
2012 47 Animasyon Müzik    
2012 47 Korku Yapımcı
Müzik
6.6 17
2012 Komedi Müzik
Müzik
6.2 569
2012 Macera Müzik 6.0 2,405
2012 47 Korku Yapımcı
Müzik
4.5 33
2012 47 Gerilim Müzik 4.4 202
2012 47 Aksiyon Müzik 4.9 5,342
2012 Belgesel Müzik 8.5 17
2012 47 Animasyon Müzik    
2012 47 Kısa Metraj Müzik
Müzik
7.1 30
2012 47 Komedi Müzik    
2012 47 Dram Yapımcı
Müzik
5.3 29
2011 46 Dram Müzik    

Bir Aile Bulmak
2011 46 Dram Müzik    
2011 46 Macera Müzik    

Özel Kuvvet
2011 46 Aksiyon Müzik 4.8 4,880

Kahramanlar Çağı
2011 46 Aksiyon Müzik 5.6 8,423
2011 46 Macera Müzik
Müzik
6.3 23,825
2011 46 Dram Müzik    

Kaybedilen Gelecek
2010 45 Macera Müzik    

Ölüm Avı
2010 45 Aksiyon Müzik 5.2 5,254
2010 Belgesel Müzik 7.3 99

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Müzik 5.1 3,796
2009 Belgesel Müzik 7.7 209
2009 44 Bilim-Kurgu Müzik    

Kutup Fırtınası
2009 44 Aksiyon Müzik    
2009 Aksiyon Müzik 7.7 2,610

Kupa Ası
2008 43 Dram Müzik 5.8 518
2008 43 Belgesel Müzik 6.5 6
2008 43 Fantastik Müzik    

Kardaki Yaratık
2008 43 Macera Müzik 3.3 1,464

Kurt Adam
2008 43 Korku Müzik    
2008 43 Belgesel Müzik 6.9 128
2008 43 Aksiyon Müzik 4.3 598
2008 Aksiyon Müzik    
2007 Belgesel Müzik 7.9 80
2007 42 Müzik    
2007 42 Korku Müzik    
2007 42 Aksiyon Müzik    
2007 42 Aksiyon Müzik    
2007 42 Bilim-Kurgu Müzik    
2007 42 Dram Müzik 7.6 65
2006 41 Belgesel Müzik    
2006 41 Müzik 8.0 63
2005 Tarihi Müzik    
2005 40 Belgesel Müzik    
2004 39 Macera Müzik 3.5 830
2004 Müzik 7.9 451
2004 Belgesel Müzik 7.4 665
2001 Belgesel Müzik    

Kamyonlar
1997 32 Korku Müzik    
Dizi Altyazıları
Vikings (13,502) Supernatural (5,698) Mr. Robot (5,302) The Big Bang Theory (4,541) Gotham (3,493) Game of Thrones (3,317) Arrow (2,504) The Flash (2,437) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,294) Shameless (2,262)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017