Giriş Kayıt
Bruce Pittman

Bruce Pittman (67)


Yönetmen

Bruce Pittman, 01 Ocak 1950 Toronto, Kanada doğumlu yönetmen. Dehşet Gecesi 2 (1987), Harrison Bergeron (1995), Sue Thomas: F.B.Eye (2002), Airwolf (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1950
Doğum Yeri: Toronto, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Suç Yönetmen 7.2 1,275

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Yönetmen 6.5 4,477
1997 Aksiyon Yönetmen 6.3 3,113
1995 45 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 1,851
1990 Korku Yönetmen 7.7 2,176

Dehşet Gecesi 2
1987 37 Komedi Yönetmen 5.5 3,162
1987 Aksiyon Yönetmen 5.7 557
1974 24 Korku Çeşitli    

Yüzde 99 Ölüm
1974 24 Aksiyon Çeşitli 5.6 519
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,192) Doctor Strange (6,733) Allied (6,381) Moana (4,829) John Wick: Chapter 2 (3,764) Lion (3,512) Arrival (3,170) Forushande (2,892) Hacksaw Ridge (2,237) Split (2,175)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,329) Supernatural (4,685) The Expanse (4,320) Vikings (4,003) Suits (3,634) The Big Bang Theory (2,483) Sherlock (2,463) Arrow (2,028) Legion (1,979) Black Sails (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017