Giriş Kayıt
Berto Pisano

Berto Pisano (73)


Müzisyen, Müzisyen

Berto Pisano, 13 Ekim 1928 doğumlu müzisyen, müzisyen. Dehşet Gecesi (1981) yapımıyla biliniyor.29 Ocak 2002 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1928
Ölüm Tarihi: 29 Ocak 2002
Diğer Bir İsmi: B. Pisano | Roberto Pisano | Burt Rexon
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 53 Komedi Müzik 4.8 155

Dehşet Gecesi
1981 53 Korku Müzik 5.6 3,606
1980 52 Suç Müzik 5.6 399
1979 51 Suç Müzik 5.4 412
1979 51 Yetişkin Müzik 6.0 466
1979 51 Komedi Müzik 5.3 107
1975 47 Komedi Müzik
Müzik
5.2 50

Soy ve Öldür
1975 47 Gizem Müzik 5.8 1,374
1973 45 Korku Müzik
Müzik
6.1 575
1972 44 Müzik 5.6 102
1972 44 Dram Müzik 6.6 156
1969 41 Gerilim Müzik 6.2 99
1967 39 Romantik Müzik 6.0 109
1967 39 Romantik Müzik
Müzik
5.2 136
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017