Giriş Kayıt
Joanna Piros

Joanna Piros


Oyuncu

Joanna Piros, oyuncu. (1995) The Outer Limits (1995), (1996) Doctor Who (1996), (2000) Şaşkınlar (2000), (1996) Unforgettable (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joanna Peiros
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytan Çarpması
2005 Dram Oyuncu 6.7 104,162
2004 Dram Oyuncu    
2002 Aksiyon Oyuncu 5.0 838

Soygun
2000 Aksiyon Oyuncu 5.7 33,261

Şaşkınlar
2000 Komedi Oyuncu 5.7 7,003
2000 Komedi Oyuncu    

Öpülmüş
1996 Dram 6.5 3,081
1996 Macera Oyuncu 6.4 7,330
1996 Dram Oyuncu 6.0 4,245
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,433
1993 Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017