Giriş Kayıt
Ernest Pintoff

Ernest Pintoff (70)


Yönetmen, Yapımcı

Ernest Pintoff, 15 Aralık 1931 Watertown, Connecticut, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. The Critic (1963) yapımıyla biliniyor.12 Ocak 2002 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1931
Ölüm Tarihi: 12 Ocak 2002
Doğum Yeri: Watertown, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Ernie Pintoff
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytan'ın Küçük Yardımcısı
2004 Komedi 5.3 4,753
1985 Dram Yönetmen 7.7 79
1976 Suç Yönetmen    
1973 Suç Yönetmen 7.1 4,392
1971 Belgesel Yönetmen    
1968 Suç Yönetmen 7.4 4,288

İtalyan usulü hayâl
1967 36 Komedi Yapımcı 5.5 271
Dizi Altyazıları
The Flash (9,728) Better Call Saul (5,530) Fargo (4,527) Lucifer (3,742) Gotham (3,374) The 100 (3,339) Arrow (3,060) 12 Monkeys (2,564) American Gods (2,384) Supernatural (2,289)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017