Giriş Kayıt
Jeff Pinkner

Jeff Pinkner


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jeff Pinkner, senarist, yapımcı, oyuncu. İnanılmaz Örümcek Adam 2 (2014), Jumanji: Vahşi Orman (2017), Kara Kule (2017), 5. Dalga (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist    
2018 Komedi Yapımcı 7.7 7,161

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.0 172,956
2017 Aksiyon Yapımcı 6.5 7,511

Kara Kule
2017 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.7 91,657

5. Dalga
2016 Aksiyon Senarist 5.2 84,223
2015 Dram Yapımcı
Senarist
6.9 17,906
2014 Belgesel Oyuncu 6.8 1,160

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Senarist 6.7 367,043
2008 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 198,687
2008 Dram Yapımcı    
2007 Belgesel    
2004 Macera Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.4 432,500
2001 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 40,539
2001 Dram Yapımcı
Senarist
   

Erken Baskı
1996 Dram Senarist
Çeşitli
7.5 10,101
1996 Suç Senarist 7.3 2,923
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018