Giriş Kayıt
Jeff Pinkner

Jeff Pinkner


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jeff Pinkner, senarist, yapımcı, oyuncu. İnanılmaz Örümcek Adam 2 (2014), Jumanji: Vahşi Orman (2017), Kara Kule (2017), 5. Dalga (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist    
2018 Komedi Yapımcı 7.2 9

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.2 74,176
2017 Aksiyon Yapımcı 6.5 6,100

Kara Kule
2017 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.7 81,062

5. Dalga
2016 Aksiyon Senarist 5.2 81,279
2015 Dram Yapımcı
Senarist
6.9 17,274
2014 Belgesel Oyuncu 6.8 1,160

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Senarist 6.7 360,347
2008 Dram Yapımcı
Senarist
8.4 195,871
2008 Dram Yapımcı    
2007 Belgesel    
2004 Macera Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.4 425,835
2001 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 40,066
2001 Dram Yapımcı
Senarist
   

Erken Baskı
1996 Dram Senarist
Çeşitli
7.5 9,741
1996 Suç Senarist 7.3 2,835
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,838) Vikings (2,188) Black Mirror (1,985) Counterpart (1,929) Bron/Broen (1,692) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,026) The Alienist (896) Altered Carbon (891) Blindspot (817)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018