Giriş Kayıt
Carl Pingitore

Carl Pingitore (84)


Editör, Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Editör

Carl Pingitore, 11 Ocak 1924 New York City, New York, ABD doğumlu editör, yapımcı, yapım yöneticisi, editör. Kirli Adam (1971), Ölümün Sesi (1971), Kadın Affetmez (1971), Kirli Sokaklar (1972) gibi yapımlarla biliniyor.23 Şubat 2008 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1924
Ölüm Tarihi: 23 Şubat 2008
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Suç Yapımcı    
1981 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 4,320
1980 Dram Yapımcı 7.4 63
1979 Dram Yapım Yöneticisi    
1977 Macera Yapımcı 6.6 4,491
1973 Yapımcı 7.5 532
1973 49 Western Editör 5.7 501

Kirli Sokaklar
1972 48 Aksiyon Editör 7.0 3,520

Eve Gelen Yabancı
1972 48 Aksiyon Editör 6.8 3,245

Ölümün Sesi
1971 47 Suç Editör 7.0 19,943

Kirli Adam
1971 47 Aksiyon Editör
Yapımcı
7.8 118,625

Kadın Affetmez
1971 47 Dram Editör 7.2 10,155
1970 46 Western Yapımcı    
1963 Aksiyon Editör    
1957 33 Western Editorial Department 6.1 106
1957 Western Editör 8.3 51
1957 Aksiyon Editör 8.2 1,719
1955 Western Editör 8.2 920
1955 31 Suç Editör    
Dizi Altyazıları
The Flash (7,127) Into the Badlands (3,396) Legion (3,288) Black Sails (2,421) Arrow (2,152) Vikings (1,825) Legends of Tomorrow (1,798) 24: Legacy (1,727) Iron Fist (1,614) Game of Thrones (1,531)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017