Giriş Kayıt
Carl Pingitore

Carl Pingitore (84)


Editör, Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Editör

Carl Pingitore, 11 Ocak 1924 New York City, New York, ABD doğumlu editör, yapımcı, yapım yöneticisi, editör. Kirli Adam (1971), Ölümün Sesi (1971), Kadın Affetmez (1971), Kirli Sokaklar (1972) gibi yapımlarla biliniyor.23 Şubat 2008 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 1924
Ölüm Tarihi: 23 Şubat 2008
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Suç Yapımcı    
1981 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 4,879
1980 Dram Yapımcı 7.4 63

İnsanlar Yaşadıkça
1979 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 357
1977 Macera Yapımcı 6.6 5,110
1973 Yapımcı 7.5 613
1973 49 Western Editör 5.7 501

Kirli Sokaklar
1972 48 Aksiyon Editör 7.0 3,520

Eve Gelen Yabancı
1972 48 Aksiyon Editör 6.8 3,404

Ölümün Sesi
1971 47 Suç Editör 7.0 21,593

Kirli Adam
1971 47 Aksiyon Editör
Yapımcı
7.8 125,317

Kadın Affetmez
1971 47 Dram Editör 7.2 12,971
1970 46 Western Yapımcı    
1963 Aksiyon Editör    
1957 33 Western Editorial Department 6.1 106
1957 Western Editör 8.3 51
1957 Aksiyon Editör 8.1 1,967
1955 Western Editör 8.1 1,046
1955 31 Suç Editör    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,671) La casa de papel (5,643) The Flash (3,394) Legion (2,949) The 100 (1,872) Fear the Walking Dead (1,817) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,399) Lucifer (1,342) The Big Bang Theory (1,335)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018