Giriş Kayıt
Shawn Piller

Shawn Piller (44)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Shawn Piller, 05 Ekim 1972 doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu. Haven (2010), Sexy Evil Genius (2013), The Art of More (2015), Private Eyes (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1972
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 6.9 860
2015 Dram Yönetmen 6.0 578
2013 41 Komedi Yönetmen 5.8 3,041
2010 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.6 30,155
2008 Belgesel Oyuncu 8.2 13
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.6 21,942

"Ölü Bölge"
2002 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.5 7,271
1995 Aksiyon Senarist 7.7 42,245
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017