Giriş Kayıt
Shawn Piller

Shawn Piller (44)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Shawn Piller, 05 Ekim 1972 doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu. Haven (2010), Sexy Evil Genius (2013), The Art of More (2015), Private Eyes (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1972
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.1 1,064
2015 Dram Yönetmen 6.0 578
2013 41 Komedi Yönetmen 5.8 3,041
2010 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.6 30,555
2008 Belgesel Oyuncu 8.2 13
2007 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.6 22,049

"Ölü Bölge"
2002 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.5 7,439
1995 Aksiyon Senarist 7.7 43,080
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017