Giriş Kayıt
James Pilcher

James Pilcher


Sesler

James Pilcher, sesler. Annie Hall (1977), Trilogy of Terror (1975), KISS Meets the Phantom of the Park (1978), The Day of the Dolphin (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim Pilcher
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beşikteki El
1992 Dram Sesler 6.6 30,731

Sinif 1999
1990 Aksiyon Sesler 5.8 4,670
1990 Dram Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 5.6 517
1989 Korku Sesler 4.8 729
1989 Komedi Sesler 6.2 6,398
1984 Dram Sesler 7.3 8,028
1982 Aksiyon Sesler 5.5 1,694
1981 Korku Sesler    

Dehşet
1980 Korku Sesler 7.3 22,901
1978 Fantastik Sesler 4.6 2,114
1977 Komedi Sesler 8.1 205,309
1976 Dram Sesler 7.4 1,554

Güzel Rehine
1975 Dram Sesler    
1975 Korku Sesler 6.8 3,734

Çin Mahallesi
1974 Suç Sesler 8.2 228,627
1973 Dram Sesler 6.1 2,065

Komiser Kolombo
1971 Suç Sesler 8.2 20,411
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017