Giriş Kayıt
James Pilcher

James Pilcher


Sesler

James Pilcher, sesler. Annie Hall (1977), Trilogy of Terror (1975), Dark Night of the Scarecrow (1981), KISS Meets the Phantom of the Park (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim Pilcher
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beşikteki El
1992 Dram Sesler 6.6 32,345

Sinif 1999
1990 Aksiyon Sesler 5.8 5,029
1990 Dram Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 5.6 517
1989 Korku Sesler 4.8 729
1989 Komedi Sesler 6.2 6,803
1984 Dram Sesler 7.3 8,550
1982 Aksiyon Sesler 5.5 1,694
1981 Korku Sesler 6.9 3,758

Dehşet
1980 Korku Sesler 7.3 23,851
1978 Fantastik Sesler 4.6 2,114
1977 Komedi Sesler 8.1 218,742
1976 Dram Sesler 7.4 1,554

Güzel Rehine
1975 Dram Sesler 7.1 553
1975 Korku Sesler 6.8 4,265

Çin Mahallesi
1974 Suç Sesler 8.2 242,068
1973 Dram Sesler 6.1 2,065

Komiser Kolombo
1971 Suç Sesler 8.2 21,685
Dizi Altyazıları
Vikings (19,880) Black Mirror (6,595) The Flash (5,272) Shameless (4,816) Supernatural (3,805) The Big Bang Theory (3,665) The Blacklist (1,942) Star Trek: Discovery (1,681) The X Files (1,551) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,451)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018