Giriş Kayıt
James Pilcher

James Pilcher


Sesler

James Pilcher, sesler. Annie Hall (1977), Dark Night of the Scarecrow (1981), Trilogy of Terror (1975), KISS Meets the Phantom of the Park (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim Pilcher
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beşikteki El
1992 Dram Sesler 6.6 31,775

Sinif 1999
1990 Aksiyon Sesler 5.8 5,029
1990 Dram Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 5.6 517
1989 Korku Sesler 4.8 729
1989 Komedi Sesler 6.2 6,691
1984 Dram Sesler 7.3 8,332
1982 Aksiyon Sesler 5.5 1,694
1981 Korku Sesler 6.9 3,758

Dehşet
1980 Korku Sesler 7.3 23,502
1978 Fantastik Sesler 4.6 2,114
1977 Komedi Sesler 8.1 213,269
1976 Dram Sesler 7.4 1,554

Güzel Rehine
1975 Dram Sesler 7.1 553
1975 Korku Sesler 6.8 3,734

Çin Mahallesi
1974 Suç Sesler 8.2 236,552
1973 Dram Sesler 6.1 2,065

Komiser Kolombo
1971 Suç Sesler 8.2 21,125
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017