Giriş Kayıt
Theodora Valenti

Theodora Valenti


Yapımcı

Theodora Valenti, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.8 85
2016 Komedi Yapımcı 6.9 1,756
2015 Dram Yapımcı 6.3 204
2015 Suç Yapımcı 7.0 502

Bomba Gibi
2014 Dram Yapımcı 6.1 302
2014 Suç Yapımcı 6.4 203
2011 Belgesel Yapımcı 7.5 41
2002 Aksiyon 6.9 907
1999 Suç 6.3 221
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017