Giriş Kayıt
Theodora Valenti

Theodora Valenti


Yapımcı

Theodora Valenti, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 6.9 1,512
2015 Dram Yapımcı 6.3 204
2015 Suç Yapımcı 7.0 502

Bomba Gibi
2014 Dram Yapımcı 6.1 302
2014 Suç Yapımcı 6.4 203
2011 Belgesel Yapımcı 7.5 41
2002 Aksiyon 6.9 907
1999 Suç 6.3 221
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017