Giriş Kayıt
Olivia Pigeot

Olivia Pigeot


Oyuncu

Olivia Pigeot, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Biyografi Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 27,375

Vahiyler
2006 Gizem Oyuncu 5.4 1,192

Tepetaklak
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,365

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,595
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,588) Assassin's Creed (8,461) Doctor Strange (4,705) Allied (4,060) Moana (2,789) Forushande (2,521) Arrival (2,438) Split (2,376) Lion (2,026) Hacksaw Ridge (1,681)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,331) The Flash (5,024) Vikings (3,916) Supernatural (3,097) Blindspot (2,623) Suits (2,361) Sherlock (2,277) The Big Bang Theory (1,830) The Expanse (1,652) The Vampire Diaries (1,560)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017