Giriş Kayıt
Olivia Pigeot

Olivia Pigeot


Oyuncu

Olivia Pigeot, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Biyografi Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 28,565

Vahiyler
2006 Gizem Oyuncu 5.4 1,192

Tepetaklak
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,365

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,860
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018