Giriş Kayıt
Olivia Pigeot

Olivia Pigeot


Oyuncu

Olivia Pigeot, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Biyografi Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 27,448

Vahiyler
2006 Gizem Oyuncu 5.4 1,192

Tepetaklak
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,365

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,610
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017