Giriş Kayıt
Walter Pietila

Walter Pietila (59)


Oyuncu, Dublör

Walter Sulo Pietila, 13 Şubat 1910 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Swing Hostess (1944) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Walter Sulo Pietila
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1910
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Walt Pietila | Walter Pietilla
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

80 Günde Devr-i Alem
1956 46 Macera Dublör 6.8 18,829
1953 43 Macera Oyuncu 6.0 305
1950 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,611
1948 38 Macera Dublör 6.3 78
1948 38 Suç Oyuncu 7.2 375
1946 36 Komedi Oyuncu 7.0 255
1945 35 Fantastik Oyuncu 6.1 656

Kahkahalar Tufanı
1945 35 Komedi Oyuncu 7.2 1,456
1944 34 Komedi Oyuncu 6.1 699
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017