Giriş Kayıt
Bonnie Piesse

Bonnie Piesse (34)


Oyuncu, Müzisyen

Bonnie Piesse, 01 Ocak 1983 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, müzisyen. Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1983
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Bonnie Maree Piesse | Bonnie Marie Piesse
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 30 Komedi Müzik 5.1 1,154
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 22 Macera Oyuncu    

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 22 Aksiyon Oyuncu 7.6 575,843

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 19 Aksiyon Oyuncu 6.6 515,804
Film Altyazıları
The Foreigner (7,305) The Mountain Between Us (5,188) Flatliners (4,825) Stronger (3,433) Beyond Skyline (3,252) Dunkirk (3,215) American Made (2,167) Kingsman: The Golden Circle (1,949) It (1,669) Victoria & Abdul (1,428)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,200) Mr. Robot (6,450) Game of Thrones (3,401) Shameless (2,839) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,638) Peaky Blinders (2,179) The Big Bang Theory (1,914) Manhunt: Unabomber (1,902) Stranger Things (1,311) Lucifer (1,299)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017