Giriş Kayıt
Bonnie Piesse

Bonnie Piesse (34)


Oyuncu, Müzisyen

Bonnie Piesse, 01 Ocak 1983 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, müzisyen. Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1983
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Bonnie Maree Piesse | Bonnie Marie Piesse
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 30 Komedi Müzik 5.1 1,051
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 22 Macera Oyuncu    

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 22 Aksiyon Oyuncu 7.6 547,109

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 19 Aksiyon Oyuncu 6.7 489,301
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,675) Doctor Strange (6,989) Allied (6,542) Moana (4,964) John Wick: Chapter 2 (4,725) Lion (3,613) Arrival (3,301) Forushande (3,126) Hacksaw Ridge (2,324) Split (2,322)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,628) Supernatural (4,792) The Expanse (4,390) Vikings (4,381) Suits (3,740) The Big Bang Theory (2,620) Sherlock (2,595) Arrow (2,111) Blindspot (2,077) Legion (2,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017