Giriş Kayıt
Bonnie Piesse

Bonnie Piesse (34)


Oyuncu, Müzisyen

Bonnie Piesse, 01 Ocak 1983 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, müzisyen. Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1983
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Bonnie Maree Piesse | Bonnie Marie Piesse
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 30 Komedi Müzik 5.1 1,051
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 22 Macera Oyuncu    

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 22 Aksiyon Oyuncu 7.6 543,247

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 19 Aksiyon Oyuncu 6.7 485,671
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017