Giriş Kayıt
Bonnie Piesse

Bonnie Piesse (34)


Oyuncu, Müzisyen

Bonnie Piesse, 01 Ocak 1983 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu, müzisyen. Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1983
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Bonnie Maree Piesse | Bonnie Marie Piesse
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 30 Komedi Müzik 5.1 1,051
2006 Aksiyon Oyuncu    
2005 22 Macera Oyuncu    

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 22 Aksiyon Oyuncu 7.6 551,532

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 19 Aksiyon Oyuncu 6.7 493,446
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,054) The 100 (3,704) Legion (3,157) Into the Badlands (2,848) The Originals (2,601) The Last Kingdom (2,264) Arrow (2,025) Vikings (1,842) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,755)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017