Giriş Kayıt
Matt Piedmont

Matt Piedmont


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Matt Piedmont, senarist, yönetmen, yapımcı. Casa de mi Padre (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.9 86
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 2,836
2012 Komedi Yönetmen 5.5 17,546
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.9 912
2004 Belgesel Senarist    

Salako Romano
2001 Komedi Çeşitli 4.6 11,034

Kara Koyun
1996 Komedi Çeşitli 6.2 30,325
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 34,375
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,959) Legion (9,855) The 100 (7,620) Arrow (7,110) The Flash (6,096) The Big Bang Theory (5,499) Black Sails (4,557) Taboo (4,201) Suits (3,972) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,865)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017