Giriş Kayıt
Matt Piedmont

Matt Piedmont


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Matt Piedmont, senarist, yönetmen, yapımcı. Casa de mi Padre (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.9 86
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 2,836
2012 Komedi Yönetmen 5.5 18,384
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.9 912
2004 Belgesel Senarist 6.2 196

Salako Romano
2001 Komedi Çeşitli 4.6 11,034

Kara Koyun
1996 Komedi Çeşitli 6.2 31,453
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 36,803
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018