Giriş Kayıt
Matt Piedmont

Matt Piedmont


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Matt Piedmont, senarist, yönetmen, yapımcı. Casa de mi Padre (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.9 86
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.9 2,836
2012 Komedi Yönetmen 5.5 17,911
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
5.9 912
2004 Belgesel Senarist 6.2 196

Salako Romano
2001 Komedi Çeşitli 4.6 11,034

Kara Koyun
1996 Komedi Çeşitli 6.2 31,453
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 36,277
Dizi Altyazıları
Vikings (19,686) Black Mirror (5,464) Supernatural (3,938) The Big Bang Theory (3,525) The Flash (3,312) Shameless (3,162) The Blacklist (1,951) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,798) The X Files (1,575) Knightfall (1,318)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018