Giriş Kayıt
James Pickens Jr.

James Pickens Jr. (62)


Oyuncu

James Pickens Jr., 26 Ekim 1954 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Grey's Anatomy (2005), Doğru Hamle (2010), Gridlock'd (1997), RocketMan (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ekim 1954
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: James Pickens | Jimmy Pickens | James Pickins Jr.
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 59 Biyografi Oyuncu 7.5 68,974
2012 58 Dram Oyuncu    
2010 Oyuncu 8.6 29

Doğru Hamle
2010 56 Komedi Oyuncu 5.8 10,570
2010 56 Belgesel Oyuncu 9.2 6
2008 54 Dram Oyuncu 5.6 232
2007 Komedi Oyuncu 6.6 19,154
2006 52 Dram Oyuncu 7.2 18

Zehir
2005 51 Gerilim Oyuncu 4.7 8,139
2005 Dram Oyuncu 7.7 172,874

Beyaz Rus
2003 49 Suç Oyuncu 4.6 262
2003 Dram Oyuncu 6.4 129

Kızıl Ejder
2002 48 Suç Oyuncu 7.2 210,939

Tuhaf Bir Dostluk
2002 48 Dram Oyuncu 7.3 2,940
2001 Dram Oyuncu 8.8 96,066

Trafik
2000 46 Suç Oyuncu 7.6 174,782
2000 Komedi Oyuncu 8.7 70,597

Gençlik Yılları
1999 45 Dram Oyuncu 7.1 5,819
1999 45 Komedi Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 7.3 9,761
1998 44 Dram Oyuncu    
1998 44 Romantik Oyuncu 5.5 5,479
1998 44 Komedi Oyuncu 6.8 22,564

Küre
1998 44 Dram Oyuncu 6.0 84,999
1997 43 Komedi Oyuncu 5.9 7,385
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,553

Gridlock'd
1997 43 Komedi Oyuncu 7.0 11,847
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,080

Geçmişten Ruhlar
1996 42 Dram Oyuncu 6.7 8,647

Kardeş Gibiydiler
1996 42 Suç Oyuncu 7.6 159,612
1995 41 Biyografi Oyuncu 7.1 24,563
1995 41 Suç Oyuncu 6.8 15,891
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,775
1994 40 Suç Oyuncu 5.3 2,614
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,289

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 158,246
1993 39 Suç Oyuncu 7.5 41,569
1992 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 7,923

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 24,480
1988 Komedi Oyuncu 7.0 28,839
1986 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 13,983
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,622) Rogue One (5,517) Split (4,131) Assassin's Creed (3,011) Hidden Figures (2,555) Paterson (2,415) Brimstone (2,393) The Institute (1,593) Patriots Day (1,552) The Great Wall (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,352) Legion (7,798) Arrow (4,595) Legends of Tomorrow (2,377) Into the Badlands (2,149) The Expanse (2,135) Vikings (1,957) The Blacklist (1,884) Black Sails (1,727) 24: Legacy (1,664)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017