Giriş Kayıt
James Pickens Jr.

James Pickens Jr. (63)


Oyuncu

James Pickens Jr., 26 Ekim 1954 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Grey's Anatomy (2005), Doğru Hamle (2010), Gridlock'd (1997), RocketMan (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ekim 1954
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: James Pickens | Jimmy Pickens | James Pickins Jr.
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 59 Biyografi Oyuncu 7.5 73,966
2012 Dram Oyuncu 7.3 431
2010 Oyuncu 8.6 29

Doğru Hamle
2010 56 Komedi Oyuncu 5.8 10,570
2010 56 Belgesel Oyuncu 9.2 6
2008 54 Dram Oyuncu 5.6 232
2007 Komedi Oyuncu 6.6 19,966
2006 52 Dram Oyuncu 7.2 18

Zehir
2005 51 Gerilim Oyuncu 4.7 8,690
2005 Dram Oyuncu 7.6 192,077

Beyaz Rus
2003 49 Suç Oyuncu 4.6 262
2003 Dram Oyuncu 6.4 129

Kızıl Ejder
2002 48 Suç Oyuncu 7.2 221,811

Tuhaf Bir Dostluk
2002 48 Dram Oyuncu 7.3 2,940
2001 Komedi Oyuncu 8.7 104,260

Trafik
2000 46 Suç Oyuncu 7.6 180,842
2000 Komedi Oyuncu 8.7 79,291

Gençlik Yılları
1999 45 Dram Oyuncu 7.1 5,819
1999 45 Komedi Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 7.3 10,307
1998 44 Dram Oyuncu    
1998 44 Romantik Oyuncu 5.5 5,479
1998 44 Komedi Oyuncu 6.8 22,610

Küre
1998 44 Dram Oyuncu 6.1 89,745
1997 43 Komedi Oyuncu 5.9 7,991
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932

Gridlock'd
1997 43 Komedi Oyuncu 7.0 12,491
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,519

Geçmişten Ruhlar
1996 42 Dram Oyuncu 6.7 9,193

Kardeş Gibiydiler
1996 42 Suç Oyuncu 7.6 168,013
1995 41 Biyografi Oyuncu 7.1 25,997
1995 41 Suç Oyuncu 6.9 16,960
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,385
1994 40 Suç Oyuncu 5.3 2,614
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,925

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 173,895
1993 39 Suç Oyuncu 7.5 44,094
1993 39 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,926

Yasak Geçit
1992 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 8,474

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 26,067
1988 Komedi Oyuncu 7.0 32,250
1986 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 14,876
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018