Giriş Kayıt
James Pickens Jr.

James Pickens Jr. (62)


Oyuncu

James Pickens Jr., 26 Ekim 1954 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Grey's Anatomy (2005), Doğru Hamle (2010), Gridlock'd (1997), RocketMan (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ekim 1954
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: James Pickens | Jimmy Pickens | James Pickins Jr.
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 59 Biyografi Oyuncu 7.5 69,337
2012 58 Dram Oyuncu    
2010 Oyuncu 8.6 29

Doğru Hamle
2010 56 Komedi Oyuncu 5.8 10,570
2010 56 Belgesel Oyuncu 9.2 6
2008 54 Dram Oyuncu 5.6 232
2007 Komedi Oyuncu 6.6 19,230
2006 52 Dram Oyuncu 7.2 18

Zehir
2005 51 Gerilim Oyuncu 4.7 8,303
2005 Dram Oyuncu 7.7 174,349

Beyaz Rus
2003 49 Suç Oyuncu 4.6 262
2003 Dram Oyuncu 6.4 129

Kızıl Ejder
2002 48 Suç Oyuncu 7.2 211,751

Tuhaf Bir Dostluk
2002 48 Dram Oyuncu 7.3 2,940
2001 Dram Oyuncu 8.7 96,747

Trafik
2000 46 Suç Oyuncu 7.6 175,338
2000 Komedi Oyuncu 8.7 71,069

Gençlik Yılları
1999 45 Dram Oyuncu 7.1 5,819
1999 45 Komedi Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 7.3 9,803
1998 44 Dram Oyuncu    
1998 44 Romantik Oyuncu 5.5 5,479
1998 44 Komedi Oyuncu 6.8 22,610

Küre
1998 44 Dram Oyuncu 6.0 85,432
1997 43 Komedi Oyuncu 5.9 7,580
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,588

Gridlock'd
1997 43 Komedi Oyuncu 7.0 11,847
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,116

Geçmişten Ruhlar
1996 42 Dram Oyuncu 6.7 8,647

Kardeş Gibiydiler
1996 42 Suç Oyuncu 7.6 160,284
1995 41 Biyografi Oyuncu 7.1 24,563
1995 41 Suç Oyuncu 6.8 15,895
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,821
1994 40 Suç Oyuncu 5.3 2,614
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,339

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 159,322
1993 39 Suç Oyuncu 7.5 41,821
1992 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 7,923

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 24,595
1988 Komedi Oyuncu 7.0 28,972
1986 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 13,983
Film Altyazıları
Gold (6,042) Get Out (3,151) Logan (2,672) Rings (2,378) The Age of Shadows (2,005) La La Land (1,831) Split (1,702) Sand Castle (1,527) Zashchitniki (1,516) The Great Wall (1,323)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,782) Fargo (3,812) The Last Kingdom (2,487) Into the Badlands (2,337) The Expanse (2,158) Doctor Who (2,037) Vikings (1,787) Game of Thrones (1,754) Better Call Saul (1,710) Supernatural (1,542)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017