Giriş Kayıt
Debra Piazzie

Debra Piazzie


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Debra Piazzie, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: D.M.Y.S. Piazzie | D.M. Piazzie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Çeşitli 5.0 4,230

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Çeşitli 5.9 4,417
2004 Müzik Yapım Yöneticisi    

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapımcı 6.2 73,628
1993 Aksiyon Çeşitli 5.4 4,133
1990 Suç Yönetmen Asistanı 2.6 215

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.3 9,253

Onur savasi
1989 Aksiyon Çeşitli 6.4 10,298
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 3.2 419
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 1,848
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,897) Dunkirk (3,966) Stronger (2,815) It (2,203) Mother! (1,493) American Made (1,452) Kingsman: The Golden Circle (1,363) Loving Vincent (1,363) Flatliners (658) The Foreigner (654)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,610) Shameless (6,119) Mr. Robot (5,006) Game of Thrones (3,227) Peaky Blinders (2,157) Manhunt: Unabomber (2,096) Lucifer (1,701) Designated Survivor (1,563) Supernatural (1,390) The Big Bang Theory (1,100)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017