Giriş Kayıt
Debra Piazzie

Debra Piazzie


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Debra Piazzie, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: D.M.Y.S. Piazzie | D.M. Piazzie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Aksiyon Çeşitli 5.0 4,230

Yüzde Yüz Canlı
2007 Dram Çeşitli 5.9 4,417
2004 Müzik Yapım Yöneticisi    

Ali G: Başbelası
2002 Komedi Yapımcı 6.2 75,261
1993 Aksiyon Çeşitli 5.4 4,133
1990 Suç Yönetmen Asistanı 2.6 215

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.3 9,533

Onur savasi
1989 Aksiyon Çeşitli 6.4 10,298
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 3.2 419
1989 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 1,848
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018